پای گوشت

 

 
 پاي گوشت

مواد لازم براي خمير پاي:
آرد سفيد=1 و 2/1 ليوان
تخم مرغ=2 عدد
شير=3/1 ليوان
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
كره=1 و 2/1 قاشق غذاخوري
نمك=كمي
مواد لازم براي پاي:
گوشت چرخ شده=نيم كيلو
پياز=1 عدد بزرگ
سس سفيد=1 ليوان
پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم
نمك و ادويه=به مقدار لازم
طرز تهيه خمير:
1. آرد را با نمك و بيكينگ پودر الك كرده ،كره ذوب شده را به آن اضافه كرده هم بزنيد.
2. تخم مرغ و شير را به آرد اضافه كرده با دست مواد را ورز دهيد تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود.


 


 


 

3. براي مواد داخل پاي ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد كرده در كمي روغن سرخ كنيد سپس گوشت چرخ شده را به آن اضافه كرده همراه پياز تفت دهيد .
4. ادويه را به مواد اضافه كرده و مواد را به مدت 15 دقيقه تفت دهيد.


 


 


 

5. خمير پاي را در ظرف دايره اي به صورت زير پهن كرده و مواد را داخل خمير بريزيد.


 


 


 


 

6. روي تمام سطح گوشت را سس سفيد ريخته سپس روي سس را پنير پيتزا رنده شده بپاشيد.


 


 


 


 

7. ظرف را به مدت 20 الي 30 دقيقه در با حرارت 160 درجه سانتيگراد بگذاريد تا وقتيكه نان پاي بپزد و روي پنير طلايي رنگ شود.

 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library کلوچه گوشت

insert_link

local_library پیراشکی گوشت

insert_link

local_library پای گل را به خانه باز کنید

insert_link

local_library تعبیر خواب گوشت -گوشت خوردن