پیراشکی گوشت
- توضیحات
- دسته: آموزش آشپزی
- بازدید: 706
مواد لازم :
پياز در اندازه متوسط 1 عدد
روغن مايع ذرت مقداري
گوشت چرخ كرده 250 گرم
رب گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري
نمك , فلفل و ادويه به ميزان لازم
فلفل سبز دلمه اي در اندازه متوسط 1 عدد
جعفري خرد شده 4/1 پيمانه
پنيبر گودا رنده شده 80 گرم
كرپ تعدادي
طرز تهيه :
پياز را به صورت خلال نازك ويكدست خرد نموده , در مقداري روغن مايع سرخ مي كنيم تا طلايي شودو گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كرده , به هم مي زنيم تا آب گوشت كشيده شود , سپس رب گوجه فرنگي , ادويه و نمك و فلفل را اضافه نموده , تف مي دهيم تا بوي خامي رب گرفته شود, با يك پيمانه آب روي حرارت ملايم قرار ميدهيم . فلفل دلمه اي را نيز خرد نموده به مواد بالا اضافه مي كنيم زمانيكه آب آن تبخير شد جعفري خرد شده را اضافه مي كنيم , پس از چند لحظه , از روي حرارت بر مي داريم . گوشه هر كرپ مقداري از مواد بالا ريخته و روي آن , كمي پنير مي ريزيم , سپس كرپ را لوله مي كنيم . كمي آب و آرد را مخلوط نموده , به صورت خمير در مي آوريم , زماني كه كرپ را مي پيچيم . كمي از اين خمير در آخرين پيچ مابين كرپ ماليده تا هنگام سرخ شدن كرپ باز نشود. بعد در ماهيتابه اي مناسب , مقداري روغن ريخته , پيراشكي هاي آماده را درون روغن سرخ مي كنيم .
نظرات (2)