کوکو گل کلم

کوکو گل کلم

مواد لازم برای سه نفر

کلم کوچک 1 عدد
تخم مرغ بزرگ 4 عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین (baking soda) یک قاشق چایخوری
روغن، نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه

کلم را بشویید و خرد کنید. در ظرفی آب و نمک و کلم را بر روی شعله متوسط بین 10 تا 15 دقیقه حرارت دهید. سپس آب آنرا خالی کنید و با استفاده از چنگال کلم را کمی نرم کنید. تخم مرغ ها را شکسته و به آن نمک و فلفل اضافه کنید و خوب به هم بزنید. زعفران را در مقداری آب داغ حل کنید و به مایه کوکو اضافه کنید. جوش شیرین را در آب سرد حل کنید و به مایه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

در ماهی تابه مقداری روغن داغ کنید و مایه کوکو را در آن بریزید و با پشت قاشق آنرا صاف و یکدست کنید و درپوش آنرا بگذارید. ده دقیقه آنرا ملایم حرارت دهید و وقتی که یکطرف آن سرخ شد آنرا به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده، برمی گردانید و 10 دقیقه دیگر آنرا سرخ کنید تا آماده شود.