کوکوی لوبیا سبز

کوکوی لوبیا سبز

مواد لازم برای چهار نفر

لوبیا سبز 400 گرم
تخم مرغ بزرگ 4 عدد
پیاز بزرگ 2 عدد
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
آرد گندم یک قاشق
زعفران نصف قاشق چایخوری
روغن، نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه

لوبیا سبز را شسته و به قطعات یک سانتی خرد کنید. لوبیا و مقداری نمک را در ظرفی ریخته و به آن 2 تا 3 لیوان آب جوش اضافه کنید. آنرا بمدت 10 تا 15 دقیقه روی شعله متوسط حرارت دهید و سپس آب آنرا خالی کنید.

پیازها را پوست کنده، رنده کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. زعفران را در یک سوم فنجان آب داغ حل کنید. تخم مرغ ها را شکسته و خوب بزنید و سپس جوش شیرین، فلفل، نمک، زعفران، آرد، پیاز و لوبیا سبز را در آن ریخته و به هم زنید.

در ماهی تابه نسوز روغن داغ کنید و مایه کوکو را در آن بریزید و با پشت قاشق آنرا صاف کنید و در ماهی تابه را روی آن قرار دهید. شعله را کم کنید و به مدت 10 دقیقه آنرا سرخ کنید تا یک طرف آن خوب آماده شود. سپس آنرا به 4 قسمت تقسیم کرده، برگردانید و اجازه دهید طرف دیگرش نیز 10 دقیقه سرخ شود.