مواد لازم براي 6 نفر : آرد گندم سفيد= 200 گرم شکر =150 گرم تخم مرغ= 2 عدد کره پاستوريزه= 100 گرم موز رسيده =1 عدد بزرگ بيکينگ پودر =2 قاشق چاي خوري نمک= يک هشتم قاشق چاي خوري جوز هندي= يک هشتم قاشق چاي خوري دارچين و زنجبيل= از هر کدام يک چهارم قاشق چاي خوري خامه پاستوريزه= 175 گرم وانيل= يک هشتم قاشق چاي خوري مواد لازم براي روي کيک : پودر شکر 115 گرم آب ليموي تازه 5-4 قاشق غذاخوري روش تهيه : کره و شکر را با همزن برقي به مدت 5-4 دقيقه بزنيد. سپس تخم مرغ را يکي يکي به همراه وانيل اضافه کرده و به زدن ادامه دهيد تا مخلوط لطيف شود. سپس خامه و موز له شده را به مخلوط اضافه کنيد. آرد را همراه با بيکينگ پودر، نمک ، جوز هندي ، دارچين و زنجبيل الک کرده و کم کم به مايه بالا اضافه کنيد . همه مواد را با هم مخلوط کرده در قالب کيک که از قبل چرب شده و روي آن آرد پاشيده ايد بريزيد. سپس قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت 175 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 45-40 دقيقه قرار دهيد تا کيک بپزد و روي آن طلايي شود. سپس از فر خارج نموده اجازه دهيد کيک کمي خنک شود و از قالب جدا کنيد. روش تهيه رويه کيک : ابتدا پودر شکر را در يک ظرف بريزيد. سپس آب ليمو را کم کم اضافه کنيد و هم بزنيد تا مايه يکدست شود ( اگر لازم بود مقدار بيشتري آب ليمو اضافه کنيد). سپس لعاب را روي کيک سرد شده ريخته و اجازه دهيد کمي خودش را بگيرد و روي آن يک لايه نازک تشکيل شود. سپس کيک را برش دهيد و سرو نماييد
|