کیک نیدو با بیسکوییت

 

 
 کیک نیدو با بسکویت
مواد لازم:
شیر خشک نیدو=3 لیوان
خامه میهن=3 پاکت
کره=200 گرم
شکر=1 لیوان
تخم مرغ=4 عدد
بیکینگ پودر=2 قاشق مرباخوری
وانیل=کمی
بسکویت ساده پتی پور=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. شیر را در ماهیتابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود.باید در حین تفت دادن آن را مرتب هم بزنید تا شیر نسوزد.
2. کره را ذوب کرده با تخم مرغ و وانیل بزنید. سپس شکر را به آن اضافه کرده و با همزن برقی بزنید. خامه را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
3. در آخر شیر تفت داده شده را به مواد اضافه کرده خوب بزنید.
4. نصف مواد را در ظرف پیرکس مستطیل شکلی ریخته و روی مواد را بسکویت ساده بچینید. سپس بقیه مواد را روی بسکویت ها ریخته با قاشق روی مواد را صاف کنید.
5. ظرف را به مدت 30 الی 45 دقیقه در فر قرار داده تا کیک بپزد.
6. ظرف را از فر خارج کرده کنار بگذارید تا خنک شود. روی آن را با پودر پسته و نارگیل تزئین کرده و برش دهید.
7. برش های کیک را در کاغذهای کوچک کاپ کیک بگذارید.