دارچین


 خواص درمانی فوق العاده دارچین از ۳ جزء اساسی روغنی که در پوست آن است ناشی می شود:


۱) خاصیت انعقادی:
برپایه تحقیقات انجام شده ماده سینامالدهید موجود در دارچین از انعقاد ناخواسته در پلاکت های خون جلوگیری می کند هم چنین توانایی دارچین به عنوان یک ضد التهاب هم ثابت شده است.

۲) خاصیت ضدمیکروبی:
مطالعات زیادی برروی قابلیت دارچین برای کمک به توقف رشد باکتری ها و قارچ ها صورت گرفته است در این آزمایشات رشد مخمرهایی که به داروهای ضد باکتریایی مقاوم بوده اند اغلب به وسیله دارچین متوقف شده است.


۳) کنترل قندخون:
دارچین می تواند به افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند تا توانایی شان را نسبت به پاسخ انسولین بهبود ببخشند و سطح قند خون خود را به حالت طبیعی نزدیک کنند.
طبق تحقیقات مصرف یک گرم دارچین در روز (حدود یک دوم تا یک چهارم قاشق چایخوری) در بیماران، ۲۰۰ درصد کاهش قندخون را نشان داد اما وقتی مصرف دارچین متوقف شد، دوباره سطح قندخون شروع به افزایش کرد.

رایحه دارچین عملکرد مغز را بهبود می بخشد:
نه تنها مصرف خوراکی دارچین توانایی بدن برای مصرف قندخون را افزایش می دهد، بلکه بو کردن عمیق عطر مطبوع دارچین نیز فعالیت مغز را افزایش می دهد.
همان طور که می دانیم کلسیم و فیبر برای سلامت روده بزرگ مفید است و در برابر بیماری های قلبی نیز خاصیت محافظت کنندگی دارند.


دارچین یک منبع مهم برای منگنز، فیبر، آهن و کلسیم است. ترکیب کلسیم و فیبر دارچین می تواند به نمک های صفراوی متصل و وارد سلول های روده بزرگ شود بدین صورت سبب کاهش سرطان کولون می گردد.


این روند هم چنین به کاهش کلسترول خون نیز کمک می کند. در کشور چین برای رفع سرماخوردگی و آنفلوآنزا، دارچین را به همراه زنجبیل تازه حل شده در چای استفاده می کنند.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید