روغن کانولا
- توضیحات
- دسته: تغذیه سالم
- بازدید: 422
|
همچنین، این روغن حاوی آنتی اکسیدان ها و اسید آلفا لیتولئیک اسید چرب غیر اشباع و امگا سه و شش و ویتامین های A، E و K است.
دکتر کیمیاگر با بیان این که هر میلی لیتر روغن کانولا دارای ۵/۱ میلی گرم ویتامین E است که معادل ۵/۱ مقدار ویتامین مورد نیاز بدن است، گفت: این روغن ۳۰ درصد از کالری لازم برای انسان از اسیدهای چرب را تأمین می کند و نقش بسیار مؤثری در شادابی پوست دارد و از چین و چروک و افتادن پوست جلوگیری می کند،
بنابر این افراد بهتر است که در سه وعده غذایی از روغن کانولا استفاده کنند.
نظرات (0)