سودمندی هویج و گوجه فرنگی در كاهش چربی خون
- توضیحات
- دسته: تغذیه سالم
- بازدید: 650
مصرف منظم عصاره هویج یا گوجه فرنگی ، چربی های زیانبار خون را كاهش می دهد .
گروهی از پژوهشگران دانشكده پزشكی دانشگاه علوم پزشكی بابل ، تاثیر مصرف منظم هویج و گوجه فرنگی را در دوره ای كوتاه مدت بر غلظت چربی های خون شماری از موش های صحرایی بررسی كردند .
بر اساس این بررسی كه مشروح آن در مجله علمی دانشگاه علوم پزشكی بیرجند منتشر شد ، مصرف روزانه یك میلی لیتر عصاره هویج یا گوجه فرنگی به مدت دو هفته ، غلظت كلسترول زیانبار یا در اصطلاح كلسترول ال دی ال خون را كاهش می دهد .
به گفته پژوهشگران : با توجه به این بررسی مصرف عصاره هویج یا گوجه فرنگی با كاهش میزان كلسترول زیانبار خون در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی موثر است .