استراتژی موفقیت در بحران اقتصادی


پذیرای تغییر باشید 
 یک عکس العمل معمول در زمانی که بسیاری از جنبه های زندگی شما در حال تغییر است، می تواند چسبیدن به راه های همیشگی انجام کارها باشد. اما در شرایط متزلزل کسانی موفق ترند که بتوانند کار خود را با راه های جدید انطباق دهند. بنابرین این ذهن خود را باز کنید و همیشه مشتاق بمانید حتی در زمانی که در ساختار سازمانی، روشها و حجم کار تغییر رخ می دهد. 

به دنبال فرصت های جدید باشید 
 به یاد داشته باشید که تغییرات سازمانی یا نقشها چیزهایی نیستند که به سادگی بتوان با آن کنار آمد. اما می توانند برای شما فرصتهای جدیدی ایجاد کنند. اگر نیروی انسانی بخش شما کاهش یافته است، برای مثال، ممکن است از شما خواسته شود تا وظایف بیشتری را بر عهده بگیرید که در آینده می تواند به پیشرفت شما کمک کند. 

در به عهده گرفتن وظایف افراط نکنید 
 حتی در دشوارترین زمان ها نیز باید محدودیتهایی را در نظر داشت. این به هیج وجه ایده بدی نیست که برای انجام پروژه هایی که به تجربه و مهارت شما کمک می کنند، داوطلب شوید بخصوص اگر گروهتان نیروی کمی دارد. اما به عهده گرفتن وظایف زیاد باعث خستگی و نا امیدی شما از کار می شود. اگر لیست وظایفتان طاقت فرساست، از مدیر خود بخواهید تا در اولویت بندی به شما کمک کند و راه حلی بیابد. مثل آوردن نیروی کمکی یا محول کردن آن به همکار دیگر. 

خونسرد باشید 
در زمان کسری بودجه یا بیکاری موقتی این عادی است که بدلیل نگرانی از موقعیتتان تمرکز خود را از دست بدهید. اما از ابراز ناراحتی و شکایت از اینکه چه خواهد شد خودداری کنید. بهتر است در دوره آشفتگی کار، ثابت قدم باشید. به شرکت خود توجه کنید و برخورد درست را انجام دهید. آرامش خود را حفظ کنید و از انجام کاری که بر شیوه کاری شما تاثیر منفی بگذارد خودداری کنید. 

سیستم کاری خود را به روز نگه دارید 
 شایستگی خود را با همراهی با تکنولوژی روز و نرم افزار و سیستم هایی که مربوط به کارتان است ثابت کنید و مهارتهای خدمات به مشتریان را در خود تقویت کنید. این امر برای کارهایی که در آینده به عهده می گیرید بسیار مهم است و علاوه بر آن توانایی های ارتباطی شما را بهبود می بخشد، جدای از کار، توسعه دانش شخصی خود را هیچ گاه از یاد نبرید. 

به اطراف خود توجه کنید 
 مهم نیست شرایط اقتصادی چگونه است، هیچوقت فرصت های اقتصادی جدید را از دست ندهید. قرار نیست که شما مدام شغل خود را عوض کنید اما همواره برای بررسی های جدید آماده باشید. برای اینکار رزومه خود را به روز نگه دارید و با افرادی که کارشان مانند شماست ارتباط برقرار کنید

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش یوگا - واقعیتی عمیق در عملكرد هیپن

insert_link

local_library آموزش یوگا - واقعیتی عمیق در عملكرد هیپن

insert_link

local_library آموزش یوگا - مبحثی در شناخت تمرکز و تربی

insert_link

local_library آموزش مطالعه - علاقه مهم ترین شرط در تمر