اطلاعات عمومی

 
 
 
  اطلاعات عمومی  
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
- انسان سالانه بیش از ۱۰ میلیون مرتبه پلک می زند!
- خورشید ۳۳۰۳۳۰ مرتبه بزرگتر از زمینه!
- یک گالن روغن سوخته، می‌تواند تقریبا یک میلیون گالن آب تمیز را آلوده کند!
- ناخن‌های انگشتان دست، تقریبا چهار برابر ناخن‌های پا رشد می‌کنند!
- حرف E بیشتر از تمام حروف انگلیسی، در کلمات بکار می‌رود در حالیکه حرف Q کمترین کاربرد را دارد!
- خوردن یک عدد سیب اول صبح، بیشتر از یک فنجان قهوه باعث دور شدن خواب آلودگی می‌شود!
- دلفین‌ها هم مانند گرگ‌ها هنگام خواب یک چشمشان را باز می‌گذارند!
- سرعت آب دهانی که هنگام عطسه از دهان شما خارج میشود، حدود ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت است!
- ۸ دقیقه و ۱۷ ثانیه طول می‌کشد تا نور خورشید به زمین برسد!
- جویدن آدامس هنگام خوردن پیاز، مانع از اشک‌ریزی شما می‌شود!
- در تایوان بشقاب‌های گندمی درست می‌شود و افراد بعد از خوردن غذا، بشقابشان را هم می‌خورند!
- یک‌چهارم استخوان‌های بدن، در پای او قرار دارد!
- اثر لب و زبان هر کس، مانند اثر انگشت او منحصربه‌فرد است!
- آیا میدانستید درخشندگی کرم شب تاب از چیست نور کرم شب تاب کاملا شبیه نورهای دیگر است ، ولی اصلا گرما ندارد به این گونه نورافشانی ، « نورافشانی سرد » گفته می شود این نور بر اثر ماده ای به نام « لوسی فرین » ایجاد می شود که در بدن کرم شب تاب وجود دارد وقتی این ماده با اکسیژن ترکیب می شود ، می درخشد.
- آیا میدانستید که مغز انسان فقط دو درصد از وزن بدن را تشکیل میدهد ولی بیست و پنج درصد از اکسیژن دریافتی بدن را به تنهایی مصرف میکند
 
 
 
اطلاعات عمومی  
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
● چرا ما تشنه می شویم؟
تقریباً ۵۰ تا ۶۰ فیصد بدن ما از آب تشکیل یافته است. هنگامی که ما مصروف فعالیت جسمی و یا انجام کاری استیم و یا حتی نفس می کشیم، بدن ما آب از دست می دهد. این آب باید جبران شود، نقطه ای در مغز انسان وجود
دارد که مرکز تشنگی نامیده می شود وقتی مغز ما متوجه می شود که بدن آب را از دست داده است، فرمانهایی به پشت گلو ارسال می دارد که ما اول احساس می کنیم که دهان و گلو ما خشک شده است و بعد احساس تشنگی می کنیم.
بدن یک انسان بالغ در حدود ۵ لیتر خون دارد که ۳ لیتر از آن آب است. بدون توجه با اینکه ما چقدر تشنه ایم یا چقدر آب خورده ایم، میزان آب در خون باید ثابت باقی بماند. یک انسان بالغ در روز تقریباً دو لیتر آب می خورد البته این آب می تواند به صورتهای دیگر نظیر شیر ، چای ، نوشابه و غیره باشد. بدن یک لیتر آب دیگر هم از طریق غذا دریافت می کند. سبزیها، تخم مرغ و حتی گوشت حاوی مقداری آب است.
● چرا طلا گران قیمت است؟
طلا فلـــزی است زیبــــا ، کمیاب و مفید. و بــــــه همین دلیل این قدر گران قیمت است. اگر زغال هم چیزی کمیاب بود، بیشک قیمت آن نیز همین قدر زیاد می شد.
طلا یکی از نخستین فلزاتی بود که بشر شناخت و استخراج کرد. در طی قرون و اعصار، طلا وسوسه ای برای ثروت و قدرت بوده است. حتی بسیاری از کمیادانان سعی کرده اند، که فلزات دیگر را از قبیل سرب و نقره را به طلا تبدیل کنند، ولی تا به امروز موفق نشده اند. در قرن هفتم قبل از میلاد سکه های طلا رایج بوده است. تقریباً نیمی از طلای جهان از افریقا جنوبی استخراج شده است. البته امروزه به سهولت سالهای پیش نمی توان از آنجا طلا
استخراج کرد. هنوز هـــم طلا در جزایر انگلیس یافت می شود. حلقه ملکـــه انگلیس از ایرلند استخراج شده است.
با مراجعه به تاریخ قدیم معلوم می شود، که مصریان ۵۰۰۰ سال پیش از این به حفر معادن طلا پرداخته اند . در حدود ۵۰۰ سال بعد آشوریها خاک همسایگان خود را به خاطر معادن طلایی که داشته اند، تصرف کرده اند. کمی بعد پادشاهان یونان و روم که عاشق طلا بودند، بردگان را به حفر معـــدنها و استخراج طلا وا می داشتند.
● آب از چی بوجود می آید؟
آب از نظر کیمیاوی از ترکیب دو اتم هیدروژن با یک اتم اکسیژن به دست می‌آید. قدرت حلالیت بسیار بالایی داشته و عملاً پرکاربردترین حلال در صنعت و فرایندهای کیمیاوی است. بسیاری از فرایندهای کیمیاوی و بیوکیمیاوی در
محیط آبی با سرعتی به مراتب بیش از هر محیط دیگری انجام می‌گیرد. این ماده در برابر دمای بالا مقاومت نشان داده و تا دمای بیش از ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد نیز تجزیه نمی‌شود. برای تجزیهٔ آب بهترین راه بهره گیری از فرایند الکترولیز در دستگاهی به نام ولتامتر است. به این صورت که با استفاده از دو الکترود (بهترین جنس برای این منظور پلاتین است) جریان برق مستقیم را از آب عبور دهیم. به این ترتیب در قطب مثبت اکسیژن و در قطب منفی هیدروژن
آزاد خواهد شد.
آب در دمای اتاق حالت مایع دارد. بی رنگ بی بو و بدون مزه است. در فشار ۱ اتمسفر، در دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد به جوش می‌آید و در دمای ۰ درجه سانتیگراد منجمد می‌شود.
● منشع چای از کجاست؟
بته چای برای نخستین بار در چین و در حدود پنج هزار سال پیش شناخته شد که به تدریج خواص درمانی آن کشف شد. علاوه بر آن از چای برای مصارف رنگ ‌آمیزی نیز استفاده می‌شده است.
براساس یک داستان قدیمی حدود پنجهزار سال قبل تعدادی برگ چای دراثر وزش باد به داخل یک پیاله آب داغ که در دست "شن نونگ" امپراتور چین بود، افتاد و حاکم نتیجه این حادثه را به عنوان یک تحول بزرگ برای آب ساده وبی طعم اعلام کرد. در پی آن مصرف چای همه گیر شد.
هلندیان در سده هفدهم چای را از چین به اروپا آوردند. در اروپا چای در مغازه‌های عطاری عرضه می‌شد. "نیکولاس تولپ" طبیب هلندی در کتاب خود تحت عنوان مشاهدات طبی در سال ۱۶۴۱ اعلام کرد، با نوشیدن چای از همه بیماریها در امان هستید و عمرتان طولانی می‌شود. در قرن ۱۸ زمانی که " آن" ملکه انگلیسی به عنوان نوشیدنی صبحانه خود چای را بجای آبجو انگلیسی انتخاب کرد، مُد بر مباحث طبی غلبه کرد.
برای مدتی نوشیدن چای در مستعمرات امریکا تحریم شد. زمانی که بریتانیایی‌ها بر خریداران چای حتی برای اهداف درمانی ،مالیات تحمیل کردند، مستعمره نشینان در برخی جوامع به اعتراض برخاستند، بعد ها همین معترضان تند خو مخفیانه سوار کشتیهای بریتانیایی شدند و ۳۴۲ صندوق چای را به "لنگرگاه بوستون" بردند و با بهای ارزانتری آن را فروختند .


 
 
 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید