نگهداری عسل چگونه است؟

   
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
PH عسل برابر ۴ و به شدت اسیدی است،‌ بنابراین باید از نگه‌داری آن در ظروف فلزی خودداری كرد. چون بعد از مدتی فلز را خورده و خودش هم خراب می‌شود و ذرات فلز كه به همراه عسل وارد بدن می‌شود، برای انسان مضر است. برای نگه داری عسل در حجم زیاد ظروف استیل و گالوانیزه وبرای مصارف خانگی ظروف شیشه ای، لعابی و سفالی توصیه می‌شوند. ظرف عسل را نباید در باز، در اتاق یا یخچال نگه داشت، ‌زیرا عسل، ‌آب موجود در هوا را به شدت به خود جذب كرده و پس از مدتی، رقیق و آبكی می‌شود. عسل، بوهای خارجی را خیلی زود به خود جذب می‌كند. بنابراین نباید آن را نزدیك موادی چون پارافین، قیر، بنزین و ماهی‌های دودی و … نگه داشت.
در نزد عامه عسل متبلورشده و شكرك‌زده عسل تقلبی شناخته می‌‌شود كه این باور صحیح نیست ولی فروشندگان عسل برای از بین بردن شكرك و جلوگیری از متبلور شدن آن عسل را به مدت نیم ساعت در درجه حرارت حدود "۶۵" درجه سانتی‌گراد نگه داشته و سپس آن را سرد كرده و بسته‌بندی می‌كنند تا عسل آن‌ها شكرك نزند. چون حرارت دادن عسل همه ذرات جامد موجود را به مایع تبدیل می‌كند و مانع شكرك‌زدن عسل می‌شود. در ضمن بهترین دما برای نگه‌داری عسل "۷" تا "۱۲" درجه سانتی‌گراد است.
 
 
 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library هیپتونیزم چیست و چگونه رخ می دهد!؟

insert_link

local_library چگونه از شر "آما"های بدنتان رها شوید

insert_link

local_library چگونه در فصل زمستان آرایش کنیم

insert_link

local_library شفافيت پوست با عسل