آشنايي با خواص بادام
- توضیحات
- دسته: تغذیه سالم
- بازدید: 638
هموطن-بادام يك غذاي پرچربي است كه بر خلاف ديگر غذاهاي چرب نه تنها براي سلامتي خطري ندارد، بلكه آن را تضمين ميكند.
چربي موجود در بادام از جنس همان چربي است كه در روغن زيتون وجود دارد و به همين دليل پزشكان آن را براي سلامتي قلب مفيد ميدانند. به گفته آنها، بادام ميتواند سطح كلسترول بد خون را پايين بياورد و از اين طريق ريسك بيماريهاي قلبي را كاهش ميدهد.
بادام منبع غني ويتامينD، منيزيم و پتاسيم است و ميتواند در محافظت از بدن در مقابل ابتلا به ديابت موثر باشد. يكي ديگر از ويژگيهاي بادام اين است كه نه تنها به كاهش وزن كمكميكند، بلكه از بازگشت مجدد وزن اضافي هم جلوگيري مينمايد.
متخصصان ميگويند، پروتئين موجود در يك فنجان بادام از يك عدد تخم مرغ بيشتر است و خوردن آن در تامين پروتئين بدن نقش زيادي دارد. گفتني است كه بادام با وجود حجم كم، انرژي زيادي دارد و ميتواند به عنوان يك ميان وعده مناسب مورد استفاده قرار گيرد.
نظرات (0)