آیا فکر کرده اید چرا؟؟؟؟

ا خواندن همین چند مطلب فکر کنید چرا؟ چرا ؟ حکمت چه بوده ؟ اینها همه دلایلی دارد که اگر بع آنها پی ببریم چیزی جز سبحان الله نمی توان گفت.
▪ هر چه از استوا به سمت قطب پیش میرویم اندازه موجودات بزرگتر میشود مثل پنگوئن ها روباه وال.
▪ گاو نر کور رنگ است و فقط نسبت به حرکات شنلی که گاو باز در مقابل چشمانش تکان میدهد به خشم میاید و دیگر فرقی نمیکند که شنل به چه رنگی باشد.
▪ وزن کل موریانه های جهان ده برابر وزن کل انسانها است.
▪ ادرار موش در زیر اشعه ماورا بنفش میدرخشد و همین امر باعث میشود که بازها بتوانند آنها را شکار کنند.
▪ کانگروها قادر نیستند بسوی عقب راه بروند.
▪ قدرت بینایی جغد هشتاد و دو برابر انسان است.
▪ دلفینها و فیلها فقط ۲ ساعت در شبانه روز می خوابند.

شما در طول زندگی خود حدود ۷۵هزار لیتر آب می‌نوشید!
▪ ماهیچه‌ای که باعث پلک زدن می‌شود، سریع‌ترین ماهیچه‌ای است که در بدن وجود دارد. این ماهیچه به شما اجازه می‌دهد تا پنج بار در ثانیه و ۱۵هزار بار در روز پلک بزنید!
▪ زنان دو برابر مردان پلک می‌زنند!

 
 
 
 
 
   
   
 

«غلغلک» به همان اندازه که موجب آزار انسان می باشد، می تواند وسیله ای برای سرگرمی نیز باشد. از طریق برخورد دست دیگران و یا در مواقعی حتی با برخورد نکردن دست نیز احساس «غلغلک» می کنیم. اما خودمان، خودمان را نمی توانیم «غلغلک» دهیم. حتی در بعضی از افراد واکنش شدیدی دیده می شود، اما برخی نیز اصلا احساس «غلغلک» نمی کنند. در زمانیکه شخصی را «غلغلک» می دهیم، اعصاب روی سطح پوست شخص شروع به حرکت می کند. بخصوص در مواقعی که روی موی بدن دست می کشیم و یا مثلا یک حشره ای روی بدن حرکت می کند، این اعصاب سریعا شروع به حرکت می کنند و به مغز سیگنال می فرستند. اینکه این سیگنال ها به کدام قسمت مغز فرمان می دهند، هنوز مشخص نیست.
در این بین عکس العمل مغز نسبت به «غلغلک»، مانند احساس خارش یا عمل خاراندن، یک نوع عدم تمایل به این حس می باشد. نکته دیگر اینکه بوسیله «غلغلک» فشارخون بالا رفته و نبض انسان تندتر می زند و موجب سریع بیدار شدن و فعالیت مغز می گردد. جدا از مسئله فیزیکی و علمی، «غلغلک» یک منشا» روانی نیز دارد. حتی اگر «غلغلک» برای تفریح هم باشد، در انسان یک نوع احساس اضطراب و ترس ایجاد می کند. در انسان ها بیشترین نقاطی که این احساس ایجاد می شود، کف پا، کف دست و زیر بغل می باشد. به دلیل اینکه این قسمت ها پوست بسیار حساسی دارند.
مغز انسان بر حسب عملی که روی وجود انسان صورت می گیرد عکس العمل نشان می دهد و قدرت تفکیک این را دارد که این عمل از خارج وارد شده یا درون و برحسب آن عکس العمل خود را در اولویت قرار می دهد. مانند سوختن دست انسان بوسیله آتش، مغز بطور سریع واکنش نشان می دهد، زیرا یک عمل خارجی باعث آسیب شده است. و به همین شکل اگر شخص دیگری عمل «غلغلک» را انجام دهد مغز سریعا در مقابل آن واکنش نشان می دهد زیرا یک عمل خارجی است. در حالیکه اگر خودمان این عمل را انجام دهیم، مغز واکنشی نشان نمی دهد، زیرا مغز قدرت تشخیص این مسئله را دارد که این یک عمل درونی است.

یک کوروکودیل نمی‌تواند زبانش را بیرون بیاورد.
▪ حلزون می‌تواند ۳ سال بخوابد.
▪ چشم‌های شترمرغ از مغزش بزرگتر است. دلفین‌ها همانند گرگها هنگام خواب چشم‌هایشان را باز می‌گذارند.
▪ فیل‌ها تنها حیواناتی هستند که نمی‌توانند بپرند.
▪ پروانه‌ها با پاهایشان می‌چشند.
▪ امواج آب در اقیانوسهای آزاد به کمک وزش باد با سرعتی بیش از ۱۱۲ کیلومتر در ساعت با طول موج بیش از ۶۰۰ متر حرکت می‌کنند.

▪ کار دستگاه شنوایی پرندگان شبیه انسان است، اما قدرت شنوایی آنها در بسیاری موارد بهتر از انسان است. مثلاً جغدها برای شنوایی بهتر مجهز به وسیله کمکی اضافی هستند که عبارت است از یک سطح دیسک مانند برای گرفتن صداها و بیشتر اوقات شکارشان را در روی زمین فقط با قدرت شنوایی تعقیب می‌کنند.
▪ ورزش جودو که ورزشی رزمی است در سال ۱۸۸۲ میلادی در مدرسه‌ای به نام «کودکان» ـ به معنای محل تمرین جودو ـ توسط پروفسور جیگو دوکانو بنیانگذاری شد. در جودو مهمترین نکته بر هم زدن آرامش فکری حریف و سپس قرار دادن خویش در بهترین موقعیت برای حمله به اوست.
▪ اثر لب و زبان هر کس همانند اثر انگشت او منحصر به فرد است.
▪ ۸ دقیقه و ۱۷ ثانیه طول می‌کشد تا نور خورشید به زمین برسد.
▪ گربه‌ها می‌توانند بیش از یکصد صدا با حنجره خود تولید کنند، درحالی که سگها کمتر از ۱۰ تا!
▪ هر تکه کاغذ را نمی‌توان بیش از ۹ بار تا کرد.
▪ تنها حیوانی که نمی‌تواند شنا کند، شتر است.

 
 
 
 
 
   
   
 

▪ دوّمین کتابی که در اروپا به چاپ رسید، کتاب «قانون» ابوعلی سینا بود.
▪ عمر زن از مرد بیشتر است.
▪ خوردن زعفران خنده را زیاد می‌کند.
▪ دانشمندان زیست‌شناس ماهی‌هایی را کشف کردند که عمر آنها را ۳ میلیون سال تخمین می‌زنند.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آیا زیبایی باعث علاقه مخاطب می شود !

insert_link

local_library آیا استفاده از ضد آفتاب در روزهای زمستان

insert_link

local_library آیا می دانید تزئینات جنبی پرده ها ، اتاق

insert_link

local_library آیا می‌دانید گیاهان می‌توانند ایرادات ژن