آیا می‌دانید كیوی‌ باعث كاهش‌ كلسترول‌ خون‌ می‌شود؟

 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
كیوی‌ سرشار از ویتامین‌ ث‌ است‌، منبع‌ خیلی‌خوب‌ پتاسیم‌ و فیبر است‌ و گوشت‌ را ترد می‌كندبه‌ علت‌ سهولت‌ نگهداری‌ در تمام‌ طول‌ سال‌می‌توان‌ آن‌ را مصرف‌ نمود. یك‌ كیوی‌ حاوی‌مقدار زیادی‌ پتاسیم‌ و پكتین‌ است‌ كه‌ كلسترول‌خون‌ را كاهش‌ می‌دهد. آنتی‌ اكسیدان‌های‌موجود در آن‌ برای‌ سلامت‌ چشم‌ مفید است‌.كیوی‌ كالری‌ كم‌ و ویتامین‌ ث‌ زیاد دارد و آنزیم‌اكتینیدین‌ كیوی‌، گوشت‌ را ترد می‌كند. اگر یك‌برش‌ از آن‌ را روی‌ گوشت‌ بمالید و ۳۰ دقیقه‌ صبركنید بدون‌ اینكه‌ به‌ گوشت‌ طعم‌ بدهد آن‌ را ترد وزودپز می‌كند.
 
 
 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library باعث درخشندگي چشم ها می شود

insert_link

local_library آیا زیبایی باعث علاقه مخاطب می شود !

insert_link

local_library آیا استفاده از ضد آفتاب در روزهای زمستان

insert_link

local_library آیا می دانید تزئینات جنبی پرده ها ، اتاق