محققان ژاپنی موفق به تولید وانیلی مطبوع و خوشعطر از دور از ذهنترین چیزی كه میتوان تصور كرد، یعنی فضولات گاو شدند. این دانشمندان با حرارت یكساعته كود گاو و تحت فشار گذاشتن آن توانستند به وانیل دست پیدا كنند. هزینه و زمان استخراج وانیل به این شیوه، نصف میزانی است كه برای استخراج آن از دانه وانیل صرف میشود.
به گفته مایو یاماموتواز پژوهشگر یكی از موسسههای تحقیقاتی مركز پزشكی بینالمللی ژاپن، وانیل به دست آمده فقط برای مصرف در ساخت شمعهای خوشبو و شامپو قابل استفاده است و نمیتوان آن را در پخت غذا بهكار برد.
وی خاطر نشان كرد: فضولات گاو دارای تركیب پلیمری است و به آسانی تجزیه نمیشود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه یاماموتو گفته است: وانیلی كه از فضولات گاو به دست میآید بسیار خوشبو است و در تركیب با انواع روغنها میتوان شمعهای معطر زیادی از آن ساخت كه به راحتی قابل بازیافت هستند.
نظرات (0)