جوجه کباب

مواد لا زم ( برای 4 نفر):
جوجه 1 کیلو روغن زیتون 2/1 پیمانه پیاز درشت رنده شده 2 عدد گوجه فرنگی متوسط 4 عدد نمک و فلفل زعفران 2/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
جوجه را تمیز می کنیم و بعد از سوزانیدن پرهای ریزش (کز دادن) میشوییم وخوب خشک می کنیم و آنرا بطریق ذیل قطعه قطعه می نماییم بالهای جوجه را بطوریکه کمی از گوشت سینه بآن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نماییم (می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم ) بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می نماییم سپس بنسبت هریک جوجه 2 قاشق روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پایریکا را مخلوط می نماییم و جوجه را 4 تا 5 ساعت در این سس می خوابانیم بعد قطعات جوجه را بسیخ می کشیم بطوریکه رانها و ماهیچه به یک سیخ و بالها و گردن به سیخ دیگر و سینه ها به سیخ سوم باشند اول سیخهای ران و بال را روی آتش یکنواخت می گذاریم و کمی آتش را باد میزنیم و سیخها را پشت و رو می کنیم سپس از سس زوغن زیتون و آب لیمو به آنها می دهیم و کمی که برشته شد سیخهای سینه را روی آتش قرار می دهیم (چون گوشت سینه لطیف تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلایی و برشته شد کبابها را منظم و بطوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس می چینیم و اطراف آنرا با جعفری تزیین می کنیم بلافاصله سر میز می بریم.

دلمه فلفل

مواد لازم ( برای 4 نفر)
فلفل دلمه ای قرمز یا سبز 4 عدد گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز متوسط 2 تا 3 عدد روغن آب کرده 3 تا 4 قاشق سوپخوری برنج 100 گرم رب گوجه فرنگی 3 تا 4 قاشق سوپخوری نمک و فلفل سیاه شکر 2 تا 3 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده 3/1 پیمانه نعناع خرد شده 3/1 پیمانه پیاز چه 3/1 پیمانه ترخون 3/1 پیمانه در صورت دلخواه
طرز تهیه:
پیاز سرخ کرده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده روی آتش می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود. رب گو جه فرنگی را در نصف لیوان آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و آب آن کاﻤﻸ کشیده شود بعد گوشت را از روی آتش بر می داریم و می گذاریم تا سرد شود. سر فلفلها را می بریم و تخمهای داخل آنرا خالی می کنیم و فلفلها را با آب و نمک کمی جوش می دهیم تا فلفلها کمی نرم شوند . گوشت آماده شده و سبزیجات و شکر و برنج را با هم مخلوط می کنیم و کمی نمک هم به داخل آن می پاشیم . بعد درون فلفل ها را با مایه آماده شده پر می کنیم و در آنرا می گذاریم و آنها را مرتب در ظرف می چینیم و با کمی آب گوشت یا آب ساده می پزیم بعد دلمه ها را در دیس گردی بشکل شعاع می چینیم وسط دیس و فاصله بین دلمه ها را با نخود سبز پخته شده تزیین میکنیم .این دلمه با سس گوجه فرنگی نیز می توان صرف کرد

  1. 0 / 5
  2.   1 نظرات
  3.   564 بازدید
  تعبیر خواب (آرشیو) — سلام با عرض سلام وخسته نباشید . واقعا خیلی زحمت می کشید . مرسی از این که وقت می گذارید . و مطالبتان را به روز می کنید...

سالاد ميوه

مواد لازم :   

گلابي  0.5 کيلو
سيب  0.5 کيلو
هلو  0.5 کيلو
انگور  0.5 کيلو
خربزه  0.5 کيلو
هندوانه  0.5 کيلو
شكر  4 قاشق سوپخوري
آب ليموترش  4 قاشق سوپخوري
خامه  2 فنجان
تخم مرغ  2 عدد
قند  2 قاشق سوپخوري

 طرز تهيه :

سيب را در آبليمو خرد ميکنيم که سياه نشود
گلابي را هم مثل سيب در آبليمو خرد ميکنيم
اگر دانه اي در انگور است خارج ميکنيم
هلو را هم بهمانطريق خرد ميکنيم و در آبليمو ميريزيم
شکر را روي آن ميپاشيم و مخلوط ميکنيم
خامه و سفيده تخم مرغ را زده کمي که گرفت قند سائيده را اضافه ميکنيم
قبل از سرو کردن هندوانه و خربزه را مخلوط کرده فوري سر ميز ميبريم
ميتوانيم نصف خامه را مخلوط نمائيم و با بقيه خامه روي آنرا تزئين کنيم و يا سس مخصوص سالاد ميوه را درست کرده سس را مخلوط سالاد بنمائيم و با خامه روي آنرا تزئين نمائيم

  1. 0 / 5
  2.   1 نظرات
  3.   620 بازدید
  تعبیر خواب (آرشیو) — لطفا طرز تهيه سس سالاد ميوه را به من بديد...