جوجه كباب درسته

مواد لازم :   

جوجه مرغ  1250 گرم
آب ليموترش  2.5 فنجان
روغن زيتون  1 فنجان
سيب زميني چيپس  قدري
جعفري شاخه اي  قدري
فلفل  قدري
نمك  قدري

طرز تهيه :

جوجه درسته را تميز مي کنيم و مي شوئيم و خوب خشک مي کنيم و اطرافش را با سس روغن زيتون ، آبليمو و نمک آغشته مي سازيم و دو سيخ از جوجه مي گذاريم و يا جوجه را روي ظرفي مشبک ( پنجره اي شکل ) قرار مي دهيم و سيخ يا ظرف مشبک را در ديس يا سيني فر مي گذاريم و سيني را روي آخرين پنجره فر که قبلا با حرارت 450 درجه گرم شده است قرار مي دهيم و نيم ساعت تا سه ربع مي گذاريم بماند ، گاهي جوجه را پشت و رو مي کنيم و از سس روي آن مي دهيم بعد از سه ربع ساعت حرارت را به 350 درجه مي رسانيم و نيم ساعت تا سه ربع ساعت ديگر ميگذاريم جوجه در فر بماند تا کاملا پخته و برشته شود ، مدت طبخ جوجه درسته در فر از يک ساعت ربع تا يکساعت و نيم مي باشد ، بعد جوجه را در ديس قرار مي دهيم و اطرافش را با جعفري و چيبس تزيين مي کنيم ( نکته حساس در طبخ جوجه درسته اين است که جوجه را گاهي بلند کنيم تا آبهاي داخل شکم آن خارج و زودتر پخته شود. )
مرغ درسته را هم که وزن آن حدود يک کيلوونيم است مي شود در فر کباب کرد مدت کباب شدن آن يکساعت و نيم است که سه ربع ساعت با حرارت 500 درجه فارنهايت و سه ربع ساعت با حرارت 450 درجه ميباشد ممکن است مرغ را در کاغذهاي مخصوص آلومينيوم پيچيده و بعد از يک ساعت کاغذ را باز کرده تا مرغ در نيمساعت آخر برشته و طلائي شود در صورت پيچيدن مرغ در کاغذ کباب پخته تر و آبدارتر ميگردد.

كيك شكلاتي با مايكروفر

مواد لازم :   

تخم مرغ  4 عدد
كره  100 گرم
شكر  130 گرم
آرد سفيد  110 گرم
كاكائو  2 قاشق سوپخوري
شير هموژنيزه  0.15 ليتر
بكين پودر  1 قاشق مرباخوري
روغن  1 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

تخم مرغ ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملا سفيد و سفت شود کره و شير را به آن اضافه کنيد تا خوب مخلوط شود. ظرف مايکروفر ( بشر ) را تا نيمه آب کرده و آن را به مدت 4-3 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد . آرد ، بکينگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مايه کيک اضافه مرده و در اين مرحله تنها با يک چنگال و به مقدار کم هم بزنيد که مخلوط شود. يک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداري روغن مايع در آن ريخته و تمامي ديواره ظرف را روغن اندود نماييد . سپس مايه کيک را داخل آن ريخته و ظرف آب که تا اين مرحله کاملا جوش آمده و باعث شده فضاي داخل مايکروفر داغ شود، بيرون آورده و ظرف کيک را داخل مايکروفر قرار دهيد و سريع در مايکروفر را ببنديد و آن را به مدت 10 دقيقه با قدرت 70% داخل مايکروفر قرار دهيد.
توجه :
بهتر است پس از اتمام اين زمان تا 5 دقيقه بعد از آن درب مايکروفر باز نشود.

خوراك بادمجان و كدو

مواد لازم :   

بادمجان  6 عدد
كدو  6 عدد
گوجه فرنگي  10 عدد
برنج  0.5 فنجان
نخود فرنگي  0.5 فنجان
كره  250 گرم
فلفل  قدري
نمك  قدري

 طرز تهيه : سرهاي بادنجان و كدو را ميگيريم و بصورت حلقه حلقه ميبريم اما حلقه ها را از هم جدا نميكنيم يعني انتهاي حلقه ها را از هم جدا نمي سازيم تا فرم بادنجان و كدو محفوظ بماند , چهار عدد از گوجه فرنگيها را كنار ميگذاريم و بقيه را حلقه حلقه ميكنيم و بين هر حلقه كدو و بادنجان يك حلقه گوجه فرنگي قرار ميدهيم و كمي نمك و فلفل به ان ميپاشيم , سپس بادنجان ها و كدوها را يك در ميان در ظرف گرد نسوزي مي چينيم و 150 گرم از كره را قطعه قطعه كرده روي بادنجان و كدوها ميگذاريم و ظرف را در فر با حرارت ملايم قرار ميدهيم و ميگذاريم بمدت نيم ساعت تا سه ربع بماند تا كدو و بادنجان بپزد ولي زياد له نشود بعد سه عدد از گوجه فرنگيها را از وسط نصف و داخل آنرا خالي ميكنيم برنج و نخود سبز پخته شده را با كمي نمك و فلفل و پنجاه گرم كره آب شده مخلوط كرده داخل گوجه فرنگيها را با اين مواد پر ميكنيم گوجه فرنگي ها را در اواخر طبخ بادنجان و كدو دور ظرف ميچينيم يكعدد گوجه فرنگي را حلقه حلقه كرده وسط ظرف قرار مي دهيم و يكربع ديگر مي گذاريم ظرف در فر بماند تا گوجه فرنگيها بپزد ولي له نشود اين غذا را با همان ظرف سر ميز ميبريم . ممكن است 150 گرم پنير گودا يا گورير را رنده كنيم و روي آن بپاشيم بعد در فر قرار بدهيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست