کیک ببری

 

 
 كيك ببري
مواد لازم:
تخم مرغ=3 عدد
شكر=1 ليوان
شير=1 ليوان
روغن=4/3 ليوان
وانيل=1 قاشق چايخوري
آرد=2 ليوان
پودر كاكائو=2 قاشق غذاخوري
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي تزئين:
شكلات مايع هرشي
تكه هاي مغز بادام
طرز تهيه:
1. تخم مرغ+وانيل را با همزن برقي خوب بزنيد.
2. شكر+روغن+شير را به مواد اضافه كرده خوب هم بزنيد.
3. آرد را با بيكينگ پودر الك كرده سپس به مواد اضافه كنيد.
4. مواد را با همزن دستي بزنيد تا مايه صاف و يكدستي بدست آيد.
5. كمي از مايه كيك را برداشته به آن پودر كاكائو اضافه كنيد و هم بزنيد.
6. 2/1 از مايه كيك را در قالب مخصوص كيك كه از قبل كمي چرب كرده و آرد پاشيده ايد بريزيد سپس روي آن را مايه كيك شكلاتي ريخته و روي مايه شكلاتي را نصف باقي مانده از مواد كيك بريزيد.
7. قالب را به مدت 35 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد تا كيك بپزد.
8. روي كيك را طبق شكل با شكلات مايع تزئين كرده و مغز بادام خرد شده بريزيد.

کیک لیمویی با شکلات

 

 
 كيك ليمويي با شكلات
مواد لازم براي كيك:
تخم مرغ=4 عدد
وانيل=1 قاشق مرباخوري
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
شير=1 ليوان
آرد=2 ليوان
روغن=1 ليوان
آبليمو=1 قاشق غذاخوري
پوست ليمو رنده شده=1 قاشق چايخوري
پودر كاكائو=4 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي كرم شكلات:
شير=1 و 2/1 ليوان
شكلات صبحانه=1 ليوان
طرز تهيه:
1. در ظرفي تخم مرغ+وانيل+آبليمو+رنده پوست ليموترش را همزن برقي خوب بزنيد.
2. شكر و روغن را به مواد اضافه كرده خوب هم بزنيد سپس بقيه مواد كيك را به مواد اضافه كرده با قاشق چوبي مواد را هم بزنيد.
3. ظرف مخصوص كيك را چرب كرده كمي آرد بپاشيد سپس مخلوط را در ظرف ريخته و ظرف را به مدت 45 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتيگراد در فري كه از قبل گرم كرده ايد بگذاريد تا كيك بپزد و روي آن طلايي رنگ شود. كيك را ابتدا به مدت نيم ساعت با حرارت پايين و سپس با حرارت بالا بپزيد تا كيك پف كند.
4. براي تهيه كرم شكلات ابتدا شير را در ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم بگذاريد سپس شكلات صبحانه را به آن اضافه كرده بگذاريد مواد كمي بجوشد .مواد را روي حرارت هم بزنيد تا كمي غليظ شود.
5. كيك را پس از خنك شدن از ظرف خارج كرده روي آن را با قاشق كرم شكلات بكشيد. روي كيك را مي توانيد با بادام خرد شده تزئين كنيد.
6. كيك را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.

کیک پسته

 

 
 كيك پسته
مواد لازم:
بسكويت ساده گندم نرم شده=1 ليوان
پسته نرم شده=1 ليوان
تخم مرغ=5 عدد
شكر=1 ليوان
هل نرم شده=4/3 قاشق مرباخوري
بيكينگ پودر=2 قاشق غذاخوري
روغن=4/1 ليوان
شكر نرم شده= براي تزئين
طرز تهيه:
1. تخم مرغ را با شكر به مدت 5 دقيقه با همزن برقي خوب بزنيد.
2. بيسكويت و پسته نرم شده را كم كم به مواد اضافه كرده هم بزنيد سپس بيكينگ پودر+هل+روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.
3. مواد كيك را در ظرفي كه از قبل چرب كرده و آرد پاشيده ايد به مدت 30 تا 40 دقيقه با حرارت 165 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا كيك بپزد و روي آن طلايي رنگ شود.
4. كيك را پس از خنك شدن از فر خارج كرده روي آن را به پودر شكر تزئين كنيد.

  1. 0 / 5
  2.   1 نظرات
  3.   720 بازدید
  تعبیر خواب (آرشیو) — از اموزش اشپزیتون ممنونم...