کیک کرم کارامل

 

 
 كيك كرم كارامل

مواد لازم:
مواد زير:
شكر=2/1 ليوان
مواد كارامل:
تخم مرغ=5 عدد
شير تازه=2 و 2/1 ليوان
وانيل=1 قاشق غذاخوري
مواد كيك:
تخم مرغ=2 عدد
روغن=2/1 ليوان
پودر شكر=1 ليوان
شير خشك نيدو=2 قاشق غذاخوري
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
وانيل=1 قاشق چايخوري
آرد سفيد=1 ليوان
طرز تهيه:
1. ابتدا 2/1 ليوان شكر را در ماهيتابه اي ريخته روي حرارت ملايم بگذاريد تا ذوب شود. در حين ذوب شدن شكر را با قاشق چوبي هم بزنيد تا سفت نشود. بگذاريد شكر روي حرارت بماند تا رنگ آن به قهوه اي تغيير كنيد. مواظب باشيد شكر نسوزد. سپس شكر را بلافاصله پس از قهوه اي شدن در ظرف مخصوص كيك بريزيد بطوريكه بطور يكنواخت در تمام سطح ظرف پخش شود.اين كار را بايد سريع انجام دهيد چون شكر پس از اينكه كمي سرد شد سفت خواهد شد. ظرف را كنار بگذاريد تا شكر سفت شود و كمي خنك شود.


 


 


 

2. مواد كارامل را با همزن برقي بزنيد. سپس مواد بدست آمده را روي شكر سفت شده بريزيد.
3. تمام مواد لازم براي كيك بجز آرد را با همزن دستي خوب بزنيد سپس در آخر آرد را به آن اضافه كرده با قاشق هم بزنيد. مواد كيك بدست آمده را روي مواد كارامل بريزيد. سعي كنيد مواد كيك در تمام سطح ظرف ريخته شود. مواد كيك در مواد كارامل حل نخواهد شد!
4. ظرف كيك را در ظرف فر كه تا نيمه آب جوش ريخته ايد بگذاريد سپس ظرف را به مدت 2 ساعت با حرارت 180 درجه سانتيگراد بگذاريد تا كيك به طريق بن ماري بپزد. در صورتي كه در حين پخت آب ظرف تمام شد دوباره ظرف را تا نيمه داغ بريزيد.


 


 


 

5. پس از اطمينان از پخت كيك آن را در ظرف مخصوص كيك برگردانيد. زير آن كيك خواهد بود و روي آن كارامل.
6. كيك را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.

نكته: 
1. براي اطمينان از پخت كيك چنگالي را در آن فرو كرده در صورتي كه چنگال تميز بيرون بيايد كيك پخته شده.
2. مواد كارامل و كيك در حين پخت در فر از هم جدا خواهد شد.
3.كيك را ابتدا به مدت 1 ساعت و نيم با حرارت پايين و سپس با حرارت بالا و پايين بپزيد.

 

  1. 0 / 5
  2.   1 نظرات
  3.   854 بازدید
  تعبیر خواب (آرشیو) — سلام ميشود براي تهيه كيك كرم كارامل از پودرهاي اماده كارامل استفاده كرد ؟چجوري لطفا توضيح دهيد ممنون...

مافین با تکه های شکلات

 

 
 مافین با تکه های شکلات
مواد لازم:
تخم مرغ=2 عدد
کره=110 گرم
پودر شکر=110 گرم
آرد=140 گرم
بیکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
وانیل=کمی
شکلات چیپسی=3/1 لیوان
طرز تهیه:
1. تخم مرغ+کره+پودر شکر+وانیل را با هم مخلوط کرده با همزن برقی خوب بزنید.
2. آرد+بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده با قاشق مواد را هم بزنید.
3. قالب مافین را کمی چرب کرده آد بپاشید سپس با قاشق از مواد برداشته و داخل قالب های مافین بریزید بطوریکه قالب بطور کامل پر نشود.
4. کمی از شکلات چیپسی را روی مافین ها بریزید.
5. ظرف مافین را با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند.
نکته: پس از پختن،چنگالی در آن فرو کنید،در صورتی که مافین ها پخته باشند به چنگال نمی چسبند.

نان شابوره(نان عربی)

 

 
 نان شابوره(نان عربی)

مواد لازم:
تخم مرغ=3 عدد
وانیل=1 قاشق چایخوری
روغن=1 لیوان
شیر خشک نیدو=3 قاشق غذاخوری
شکر=1 لیوان
سیاه دانه=1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
آرد=3 لیوان
کنجد برای تزئین=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. تخم مرغ+وانیل+روغن+شیر خشک+شکر+سیاه دانه را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط کنید.
2. مواد بدست آمده را در ظرفی ریخته بیکینگ پودر را به ان اضافه کرده،آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با دست هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
3. از مواد به اندازه یک گردو برداشته در دست گرد کنید سپس آن را در کنجد بغلتانید. یا می تواندی کمی از خمیر را برداشته به صورت شکل زیر نانها را درست کنید.


 


 


 


 4. نانهای آمده شده را در سینی فری که کمی چرب کرده و آرد پاشیده اید به صورت جدا از هم بگذارید.


 


 


 

5. سینی فر را به مدت 20 الی 25 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا نانها پف کنند و روی آنها طلایی رنگ شود.
این نانها را می توانید به عنوان عصرانه همراه با چای میل کنید.
نکته: نانها را می توانید در ظرف سردار به مدت 10 روز نگهدارید.