شیرینی کشمشی

 

 
 شیرینی کشمشی
مواد لازم:
پودر قند=300 گرم
روغن جامد=100 گرم
روغن مایع=50 گرم
تخم مرغ=3 عدد
آرد=250 تا 300 گرم
وانیل=8/1 قاشق چایخوری
کشمش=150 گرم
آب=100 گرم
طرز تهیه:
1. پودر قند را با روغن مایع و روغن جامد مخلوط کرده و با همزن آنقدر بزنید تا سفید رنگ شود.
2. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مرتب هم بزنید. همزن را خاموش کرده و آرد،وانیل و کشمش را اضافه کنید.آب را بتدریج اضافه کنید تا خمیر خیلی شل نشود.
3. درون سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. مواد شیرینی را داخل قیف ماسوره دار ساده بزرگ بریزید و با فاصله و به اندازه های کوچک در سینی بگذارید.
4. فر از قبل گرم کنید. سپس شیرینی ها را داخل فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید تا بپزد.

برانیز پنیری

 

 
 برانیز پنیری
مواد لازم:
آرد=200 گرم
نمک=4/1 قاشق چایخوری
کره یا مارگارین=150 گرم
شکلات تلخ=180 گرم
شکر=400 گرم
وانیل=4/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ درشت زده شده=3 عدد
مواد لازم برای روی برانیز:
پنیر خامه ای=250 گرم
تخم مرغ درشت=2 عدد
پودر شکر=300 گرم
وانیل=4/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب مستطیل 20 در 30 سانتی را چرب کرده کنار بگذارید.
2. آرد و نمک را کنار مخلوط کرده کنار بگذارید. کره و شکلات را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.از روی حرارت بردارید. شکر و وانیل را اضافه کنید. تخم مرغ ها را هم اضافه کرده مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.آرد را اضافه کرده به آرامی هم بزنید تا مواد مخلوط شود و مواد را داخل قالب آماده پهن کنید.
3. در ظرفی جداگانه پنیر خامه ای،تخم مرغ،پودر شکر و وانیل را با دور کند همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. مواد پنیری را روی لایه قبلی بریزید با پالت صاف کنید. قالب را داخل فر قرار داده تا سطح روی شیرینی طلایی شود(به مدت 55 تا 60 دقیقه). دقت داشته باشید بعد از پخت فقط دور این شیرینی سفت می شود.
شیرینی ها را داخل قالب ها خنک کرده سپس به ابعاد مورد نظر برش دهید.

شیرینی بیسکویت با توفی

 

 
 شیرینی بسکویت با توفی

مواد لازم:
شیر خشک=2 لیوان
خامه=1 قوطی
پودر کرم کارامل=1 پاکت
شکر=3/1 لیوان
روغن=4/1 لیوان
بسکویت ساده نرم شده=بمقدار لازم
مواد لازم برای توفی:
شکر=5 فنجان
خامه=2/1 قوطی
شیرمایع=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. شیر خشک را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم می گذاریم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا وقتی طلایی رنگ شود.(مراقب باشید شیر نسوزد)


 


 


 
2. خامه+پودر کرم کارامل+شکر+روغن را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط می کنیم. سپس مواد بدست امده را روی شیر ریخته خوب با هم مخلوط می کنیم و با دست کم ورز می دهیم.


 


 


 

 3. کاغذهای کاپ کیک کوچک را در ظرف مخصوص کاپ کیک کوچک می گذاریم.


 


 


 
4. به اندازه یک گردو از مواد برداشته و در کاغذهای کوچک با دست باز می کنیم.


 


 


 
5. کمی از بسکویت های نرم شده را با قاشق کوچک داخل مواد ریخته و روی آن را توفی ریخته و صاف می کنیم و روی توفی ها را کمی پودر پسته می ریزیم. ظرف شیرینی را به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد.


 


 


 


 


 


 

طرز تهیه توفی:
شکر را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم می گذاریم تا ذوب شود. بلافاصله پس از ذوب شدن خامه را به آن اضافه کرده و با قاشق چوبی مواد را هم می زنیم.شیر را نیز به مواد اضافه کرده هم می زنیم.