بیف استروگانف

مواد لازم :

گوشت فيله گوساله بدون چربي       500 گرم
سيب زميني       300 گرم
روغن ذرت براي سرخ كردن      مقداري
قارچ      200 گرم
كره      50 گرم
پياز سرخ شده      4 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل      به ميزان لازم
فلفل دلمه اي قرمز         1 عدد
سس گوشت        1 پيمانه

 طرز تهيه :

ابتدا گوشت را به صورت قطعات يكدست به طول سه سانتي متر و به ضخامت يك سانتي متر برش مي دهيم . سيب زميني را به صورت خلالهاي نازك برش داده و در روغن داغ فراوان سرخ مي كنيم . قارچ را نيز پس از شستن خرد نموده و در كره تف مي دهيم , سپس پياز سرخ شده را در ظرف مناسبي ريخته , روي حرارت قرار مي دهيم . گوشت را به پياز سرخ شده اضافه مي كنيم . توجه داشته باشيم كه حرارت بايد زياد باشد تا گوشت آب نيندازد, گوشت را كه تف داديم , نمك و فلفل را به همراه فلفل دلمه اي خرد شده اضافه كرده , مجدداً تف مي دهيم . مواد را با هم مخلوط مي كنيم و سس گوشت را اضافه كرده و بمدت پنج دقيقه روي حرارت قرار مي دهيم . كاهو را در ديس چيده مواد را روي آن مي ريزيم و در اطراف آن سيب زميني سرخ شده قرار مي دهيم و يك عدد گل از فلفل كبابي مطابق دستور كتاب آرايش سبزيجات تهيه نموده و وسط آن قرار مي دهيم . بيف را به طريقه ديگري نيز مي توان تهيه كرد؛ بطوري كه دو پيمانه سس سفيد به همراه سس گوشت به بيف اضافه مي كنيم .

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید