از عرقیات گیاهی چه میدانید؟
- توضیحات
- زیر مجموعه: ROOT
- دسته: مطالب خواندنی
- بازدید: 149
|
|||||||
|
در گذشتههای نه چندان دور، مردم از عرقیات استفادههای زیادی میكردند و شربتهای گیاهی و انواع سكنجبین در سفرههای مادربزرگها به چشم میخورد.
ولی متاسفانه اكنون جای این شربتهای قدیمی و خوشمزه را انواع نوشابههای گازدار و رنگ و شكر، پر كرده است. این بار میخواهیم به دنیای فراموش شده این گیاهان پرواز كنیم و اجازه بدهیم آنها از خود و خواصشان برایمان بگویند. آیا حاضرید رهسپار این سفر كوتاه و پرفایده شوید؟!
۱. عرق آویشن؛ طبیعت گرم: این عرق برای تقویت بدن، تقویت معده و رفع ترشی معده مفید است. تقویتكننده بینایی چشم و ضد درد و تشنج میباشد. رقیق كننده خون بوده و در عفونتهای ریوی، زكام، برونشیت، آسم، گریپ و آنژین كاربرد دارد. برای رفع سوءهاضمه بیهمتاست. برای نقرس و سیاتیك نیز مفید است.
● طریقه مصرف: بعد از هر غذا نصف استكان میل كنید یا بهصورت شربت همراه با شربت آبلیمو میشود مصرف كرد. جهت رفع زكام و گریپ، شبی یك بار نصف استكان را در یك ظرف آب جوش ریخته و بخور دهید.
۲. عراق اسطوخودوس؛ طبیعت گرم: این عرق برای انواع سردردها، سرگیجه، ضربههای مغزی، لرزش اعضای بدن، عصبانیت و فراموشی بسیار مفید است. نقرس و بیماریهای كبدی و كلیه را تسكین میدهد. رفعكننده عفونتهای مجاری تنفسی و گریپ بوده، آرام بخش و خوابآور خوبی نیز میباشد.
طریقه مصرف: روزی سه مرتبه هر وعده نصف استكان میل كنید.
۳. عرق بابونه؛ طبیعت گرم: این عرق نیروبخش بوده و تبهای بلغمی و عفونت و سودایی و عفونتهای دردناك را تسكین میدهد. اختلالات قاعدگی و دردناك را منظم میكند. كرمكش است و یبوست مزاج و بلغم را از بین میبرد.
● طریقه مصرف: قبل از هر وعده غذا یك استكان میل كنید.
▪ توجه: مصرف مداوم جهت خانمهای باردار مضر است.
۴. عرق برگ جتار؛ طبیعت خیلی سرد: این عرق چاقكننده بوده، تببر و ضدآسم میباشد. ضعف اعصاب، درد و ورم مفاصل را كه از گرمی مزاج باشد تسكین میدهد. اگر این عراق را به بدن بمالید باعث جلادادن به پوست میشود.
● طریقه مصرف: قبل از هر غذا یك استكان میل كنید.
۵. عرق بیدكاسنی؛ طبیعت سرد: این عرق تقویتكننده قلب و معده و آرامبخش میباشد. تببر و ضد یرقان بوده و تصفیهكننده خون، ضد تشنج و صفرابر است. باعث تقویت كبد و كلیه میشود. در ضمن باعث تقویت و جلای پوست میگردد.
● طریقه مصرف: قبل از هر غذا نصف استكان یا صبح ناشتا یك استكان میل كنید.
نظرات (0)