لوز نارگیل

 

 
 لوز نارگیل
مواد لازم:
شربت قوام آمده=4/1 پیمانه
پودر نارگیل=2 پیمانه
پودر پسته برای تزئین=به میزان لازم
مواد لازم براي تهيه شربت:
شکر=نصف پیمانه(75 گرم)
آب=4/1 پیمانه(50 گرم)
طرز تهیه:
شربت قوام آمده را تا زمان سرد شدن کنار بگذاريد. سپس با همزن برقي آنقدر بزنيد تا کاملاً سفيد شود. 
پودر نارگيل را به آن اضافه کنيد تا چسبندگي آن گرفته شود و خميري شکل شود. 
سپس مايه ي آماده را در قالب چرب شده ي باقلوا پهن نموده و روي آن را با پودر پسته تزيين کنيد و در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد. 
سپس آن را به شکل لوزي برش دهيد. 
طرز تهیه شربت:
شکر و آب را بگذاريد بجوشد تا قوام بيايد. در صورت دلخواه مي‌توانيد دو قاشق غذاخوري گلاب به شربت اضافه نماييد

نان فانتزی


 

امواد لازم:
تخم مرغ=1 عدد
شکر=1/2 پیمانه
روغن= 50 گرم
مایه خمیر= 1 قاشق سوپخوری پر
نمک=نصف قاشق چایخوری
آرد =حدود 5 پیمانه
آب ولرم= 1/2 پیمانه
شیر= 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
مایه خمیر را در نصف پیمانه آب ولرم و 1 قاشق شکر حل کرده می گذاریم پف کند و بعد از این که پف کرد شکر و تخم مرغ و روغن و نمک و شیر را به آن اضافه کرده کمی هم می زنیم
سپس چهار پیمانه آرد را ریخته و خوب چنگ می زنیم اگر خمیر به دست چسبید پیمانه آرد آخر را کم کم اضافه می کنیم خمیر در جای نسبتاگرم می گذاریم تا خمیر پف کرده بالا بیاید روی میز آرد پاشیده مقداری تز خمیر را روی میز پهن کرده خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و با بشقاب یک دایره می بریم و ته سینی را آرد پاشیده و خمیر را لیست می اندازیم از کرم آماده کمی رو خمیر می دهیم باید دقت کنیم وسط خمیر قرار بگیرد بطوری که خمیر دوم را روی آن می اندازیم بیرون نزند دایره دیگری به اندازه خمیر قبلی باز کرده و روی خمیر اول می اندازیم و روی خمیرهای قالب زده رو به اشکال مختلف قالب می زنیم و لیست حاوی نان ها را در جای گرم مثل رادیاتور یا روی فر روشن قرار می دهیم تا حجم نان ها 2 برابر شود بعد زرده تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده و روی نانن ها را زرین کرده داخل فر پنجره وسط حراررت 200 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار میدهیم
توجه طرز تهیه نان همبرگر هم مثل نان فانتزی با این تفاوت که نان همبرگر شکر ندارد و همچنین به نان همبرگر 5 گرم بهبود دهنده اضافه می کنند همین طور در داخل نان همبرگر کرم نمی گذارند.

کیک شکلاتی ترد

 

 
 کیک شکلاتی ترد
مواد لازم:
ماست=1 لیوان
روغن=1 لیوان
شکر=1 لیوان
آرد=3 لیوان
تخم مرغ=6 عدد
نسکافه=2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو=4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب هم می زنیم.سپس ماست،روغن،شکر،نسکافه،پور کاکائو را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
2. آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم. پس از اضافه کردن آرد،مواد کیک نباید زیاد هم زده شود.
3. ظرف مخصوص کیک را چرب کرده آرد می پاشیم. مایع کیک را در ظرف ریخته و آن در فر که از قبل گرم کرده ایم به مدت 40 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد می پزیم. برای اینکه کیک شما پف کند ابتدا با حرارت پائین و سپس با حرارت بالا کیک را بپزید و در حین پخت به هیچ وجه در فر را باز نکنید.