کیک پروانه ای

 

 
 كيك پروانه اي

مواد لازم:
تخم مرغ=6 عدد
شكر=1 ليوان
آرد=1 ليوان
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
وانيل=2/1 قاشق چايخوري
مواد لازم براي كرم كيك:
خامه=1 ليوان
دريم ويپ=2 پاكت
ميوه مخلوط=1 ليوان
شكر=1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي تزئين:
ميوه هاي كيوي،هلو،توت فرنگي و خامه زده شده
طرز تهيه:
1. در ظرفي شكر را با تخم مرغ+وانيل با همزن برقي به مدت 5  الي 10 ديقه بزنيد.
2. آرد+بيكينگ پودر را به تدريج به مواد اضافه كرده با همزن دستي بزنيد.
3. ظرف مخصوص كيك را چرب كرده كمي آرد بپاشيد مواد را در ظرف بريزيد سپس ظرف را در فري كه از قبل گرم كرده ايد بگذاريد تا كيك به مدت 40 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد بپزد.
4. كيك را از فر خارج كرده كنار بگذاريد تا خنك شود.


 


 


 

5. دريم ويپ+خامه+شكر را با هم مخلوط كنيد.
6. كيك را از ظرف خارج كرده سپس با يك كارد آن را از وسط به دو نيم كنيد. كرم آماده شده را روي كيك كشيده روي كرم را كنسرو ميوه مخلوط بدون آب بريزيد سپس نيمه كيك را روي آن بگذاريد.


 


 


 

7. كيك را طبق شكل از وسط به دو نيم كرده كنار هم بگذاريد.


 


 


 

8. روي كيك را طبق شكل با خامه زده شده و ميوه تزئين كنيد.
9. كيك را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.

 

پای گوشت

 

 
 پاي گوشت

مواد لازم براي خمير پاي:
آرد سفيد=1 و 2/1 ليوان
تخم مرغ=2 عدد
شير=3/1 ليوان
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
كره=1 و 2/1 قاشق غذاخوري
نمك=كمي
مواد لازم براي پاي:
گوشت چرخ شده=نيم كيلو
پياز=1 عدد بزرگ
سس سفيد=1 ليوان
پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم
نمك و ادويه=به مقدار لازم
طرز تهيه خمير:
1. آرد را با نمك و بيكينگ پودر الك كرده ،كره ذوب شده را به آن اضافه كرده هم بزنيد.
2. تخم مرغ و شير را به آرد اضافه كرده با دست مواد را ورز دهيد تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود.


 


 


 

3. براي مواد داخل پاي ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد كرده در كمي روغن سرخ كنيد سپس گوشت چرخ شده را به آن اضافه كرده همراه پياز تفت دهيد .
4. ادويه را به مواد اضافه كرده و مواد را به مدت 15 دقيقه تفت دهيد.


 


 


 

5. خمير پاي را در ظرف دايره اي به صورت زير پهن كرده و مواد را داخل خمير بريزيد.


 


 


 


 

6. روي تمام سطح گوشت را سس سفيد ريخته سپس روي سس را پنير پيتزا رنده شده بپاشيد.


 


 


 


 

7. ظرف را به مدت 20 الي 30 دقيقه در با حرارت 160 درجه سانتيگراد بگذاريد تا وقتيكه نان پاي بپزد و روي پنير طلايي رنگ شود.

 

میلک شیک بادام زمینی

 

 

 

 

 
 ميلك شيك بادام زميني
مواد لازم:
شير سرد=1 ليوان
بستني وانيلي=2/1 ليوان
كره بادام زميني=2 قاشق غذاخوري
بادام زميني براي تئين=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. شيرسرد+بستني وانيلي+كره بادام زميني را در مخلوط كن ريخته  خوب با هم مخلوط كنيد.
2. ميلك شيك را در ليوان ريخته روي آن را با مغز بادام زميني خرد شده  و كمي بستني تزئين كنيد.