نان ساندویچی کنجدی

 

 
 نان ساندويچي كنجدي

مواد لازم:
روغن=8 قاشق غذاخوري
شكر=8 قاشق غذاخوري
خمير فوري=3 قاشق مرباخوري
نمك=1 قاشق چايخوري
شير گرم=2/1 ليتر
تخم مرغ=1 عدد كامل+1 عدد سفيده+1 عدد زرده براي روي نان
آرد سفيد=1 كيلو
طرز تهيه:
1. تمام مواد بجز آرد را در مخلوط كن ريخته با هم مخلوط كنيد.
2. آرد را به خمير اضافه كرده با دست خوب ورز دهيد تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود.
3. خمير را در ظرف سربسته در جاي گرمي به مدت 1 ساعت قرار دهيد تا حجم خمير تقريبا دو برابر شود.



 


 


 


 


 


4. سيني فر را كمي چرب كرده آرد بپاشيد سپس از خمير به اندازه يك نان كوچك برداشته در دست گرد كنيد و به ترتيب در سيني با فاصله از هم بچينيد.
5. روي خمير را با برس زرده تخم مرغ زده شده بكشيد و روي نانها را كنجد بپاشيد.



 


 


 


 


 


6. ظرف را به مدت 25 دقيقه تا نيم ساعت با حرارت 170 درجه سانتيگراد  قرارد هيد  تا نانها پف كنند و روي آنها طلايي رنگ شود.
نكته: مي توانيد به جاي كنجد روي نانها كمي شكر بپاشيد.

 

شیرینی نارگیلی با بادام

 

 
 شيريني نارگيلي با بادام

مواد لازم:
پودر نارگيل=500 گرم
شير عسل نستله=1 قوطي سايز بزرگ
بادام=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. پودر نارگيل را در ظرفي ريخته سپس شيرعسل را روي آن بريزيد. 
2. از مواد به اندازه يك گردو برداشته در دست گرد كنيد سپس وسط هر كدام از دايره هاي شيرين يك مغز بادام بگذاريد. شيريني ها را در ظرف با فاصله از هم بچينيد.



 


 


 


 



3. ظرف را به مدت 15 الي 20 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد يا تا وقتيكه شيريني ها طلايي رنگ شوند.


 

کاپ کیک پرتقالی

 

 
 كاپ كيك پرتقالي
مواد لازم:
آرد=2 ليوان
روغن=1 ليوان
آب پرتقال=2/1 ليوان
شكر=1 ليوان
تخم مرغ=3 عدد
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري 
طرز تهيه:
1. تخم مرغ+شكر+روغن را در ظرفي با همزن برقي خوب بزنيد تا مايه سفيد رنگي بدست آيد .
2. آب پرتقال+آرد+بيكينگ پودر را به مواد اضافه كرده با قاشق هم بزنيد.
3. كاغذهاي مخصوص كاپ كيك را در ظرف قرار داده با قاشق تا نصف كاغذها را از مايه كيك پر كنيد.
4. ظرف را به مدت 35 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد يا تا وقتيكه كاپ كيك ها بپزند.