کیک شکلاتی با تکه های شکلات

 

 
 کیک شکلاتی با تکه های شکلات

مواد لازم:
کره ذوب شده=200 گرم
شکر=1 لیوان و نصف
تخم مرغ=3 عدد
آرد=1 و 3/1 لیوان
پودر کاکائو=2/1 لیوان
بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای=50 گرم
طرز تهیه:
1. کره +شکر را خوب با همزن برقی بزنید تا کرم نرمی بدست آید.
2. تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و با همزن بزنید.
3. پودر کاکائو را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
4. آرد را بیکینگ پودر مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق چوبی هم بزنید.
5. ظرف کیک دایره شکلی را چرب کرده کمی آرد بپاشید سپس مواد آماده شده را داخل ظرف بریزید.
6. شکلات تخته ای را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در قسمتهای مختلف از خمیر کیک فرو کنید.


 


 


 


 7. ظرف کیک را در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 40 الی 45 دقیقه با حرارت 165 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد.


 


 


 


 8. کیک را به صورت دلخواه خود تزئین کنید.

 

کیک شکلات با بیسکویت

 

 
 شیرینی شکلات با بسکویت

مواد لازم:
کره=2 قاشق غذاخوری
آرد=2 قاشق غذاخوری
بسکویت ساده پتی بور=به مقدار لازم
شیر=1 لیوان
پودر کاکائو=4 قاشق سوپخوری
شکر=4 قاشق غذاخوری
وانیل=1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل و قطعات شکلات=برای تزئین
طرز تهیه:
1. کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود سپس آرد را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شود.


 


 


 


 2. شیر+پودر کاکائو+شکر+وانیل را به آن اضافه کرده با همزن دستی روی حرارت ملایم مواد را هم بزنید تا وقتی که سس کمی غلیظ شود.


 


 


 


 3. در ظرف مستطیل شکلی طبق شکل 5 عدد بسکویت کنار هم بچینید سپس کمی از سس شکلات را روی بسکویت ها بکشید. و روی شکلات را دوباره یک طبقه دیگر بسکویت گذاشته و اینکار را ادامه دهید تا وقتی که سس شکلات تمام شود. اطراف بسکویت ها را با سس شکلات بپوشانید.


 


 


 4. روی دسر را با پودر نارگیل و قطعات شکلات تزئین کنید.


 


 


 5. ظرف شیرینی را به مدت 2 ساعت در یخچال گذاشته تا خنک شود سپس با کارد آن را ببرید.

 

لیگمات پنیری

 

 
 لگیمات پنیری
مواد لازم:
نان تست= 1بسته
شیرخشک= 2قاشق غذاخوری
آب= 1لیوان
پنیر مثلثی یا خامه ای= به میزان لازم
طرزتهیه:
شیررادرآب حل کرده واطراف نان تست ها را جدا کرده و آنها را به دو قسمت تقسیم میکنیم و داخل شیر زده و بصورت خمیر در می آید بعد هر عدد پنیر را به 3الی2قسمت تقسیم کرده و وسط خمیر میگذاریم و با دست گرد میکنیم سپس بقیه را هم آماده میکنیم و درظرف گودی با روغن فراوان بطوریکه روغن تمام سطح آنها را بپوشاند با حرارت ملایم سرخ میکنیم پس از اینکه سرخ شدآنهارا در شیره زده و میل میکنیم
طرز تهیه شیره:
شکر 4استکان
آب 2 استکان
زعفران به میزان لازم
هل به میزان لازم
تمامی مواد را باهم مخلوط میکنیم و روی گاز میگذاریم تا غلیظ شود.