کیک دو رنگ

 

 
 کیک دو رنگ
مواد لازم برای 8 نفر:
آرد=400 گرم(دو و سه چهارم پیمانه)
بیکینگ پودر=1 و 2/1  قاشق چایخوری
جوش شیرین=2/1 قاشق چایخوری
نمک=8/1 قاشق چایخوری
کره=200 گرم(1 پیمانه)
شکر ریز=300 گرم(1 و 2/1 پیمانه)
وانیل=4/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ=3 عدد
طرز تهیه:
1. ابتدا کف و دیواره ی قالب میانتهی به قطر 25 سانتیمتر را چرب کنید و آرد بپاشید. فر را پس از روشن کردن،روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2. آرد،بیکینگ پودر،جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و کنار بگذارید.
3. ماست را در شیر حل کنید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
4. در کاسه بزرگی،کره ی نرم را با شکر و وانیل به مدت 2 دقیقه بزنید. اکنون تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار 1 دقیقه بزنید تا کاملا مخلوط شود.
5. حالا مخلوط آرد و مخلوط شیر و ماست (باترمیلک) را متناوبا اضافه و کاملا قاتی کنید.
6. یک سوم از مایه کیک را با سس شکلات مخلوط کنید و پس از ریختن باقیمانده آن در قالب،مایه شکلاتی را روی آن بریزید و بعد در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید،به مدت 1 ساعت بپزید.
7. بعد از پخته شدن کیک،آن را خنک کنید و در صورت دلخواه با پودر قند یا شکلات ذوب شده روی آن را تزئین کنید.
روش تهیه سس شکلات:
پودر کاکائو و یک قاشق شکر و آب جوش را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مواد لازم برای باترمیلک:
شیر=1 پیمانه(250 میلی لیتر)
ماست شیرین=3 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سس شکلات:
پودر کاکائو=1 و 2/1 قاشق سوپخوری
شکر=1 قاشق سوپخوری
آب جوش=2 قاشق سوپخوری

میکادو

 

 
 میکادو
مواد لازم:
شکلات=200 گرم
پودر کاکائو=2 قاشق سوپخوری
شیر=4 قاشق سوپخوری
کره=150 گرم
وانیل=4/1 قاشق چایخوری
پودر شکر=3/1 پیمانه پر
پودر بادام=1 پیمانه
پودر بسکویت=1 پیمانه پر
نان میکادو=4 ورق
طرز تهیه:
1. شکلات،کاکائو و شیر را با هم مخلوط کنید و روی بخار آب جوش قرار داده تا ذوب شود. بعد بگذارید تا کمی خنک شود.
2. کره،پودر شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکدست و روشن شود.آنگاه مخلوط مخلوط شکلات ذوب شده را به آن بیفزایید و پس از مخلوط شدن،پودر بادام و پودر بسکویت را اضافه و مخلوط کنید.
3. کمی از مواد بدست آمده را روی نان میکادو بمالید و یک نان دیگر روی ان بگذارید و این کار را تکرار کنید و با دست روی نانها را کمی فشار دهید و در یخچال قرار دهید.
4. بعد از حدود یک ساعت،میکادو را برش بزنید.

کیک زرین(کیک فوری)

 

 
 كيك زرين(كيك فوري)
مواد لازم:
آرد = 3/1و2 پيمانه
شكر=3/1و1 پيمانه
تخم مرغ=2 عدد
شير=1 پيمانه و 2 قاشق غذاخوري
پكينگ پودر=2 قاشق مربا خوري
روغن مايع=2/1 پيمانه
كمي وانيل 
طرز تهيه:
اول تمام مواد خشك را قاطي ميكنيم.الك كرده كنار ميگذاريم بعد روغن مايع  شير و تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و با مايه اولي مخلوط ميكنيم و در فر با درجه حرارت 170 درجه به مدت 30 الي 40 دقيقه ميپزيم.
نكته قابل ذكر اينكه كيك زرين در مدت زمان كمي قابل تهيه است و به همزن برقي نيازي نيست.