خواص درماني شاهميوه
- توضیحات
- دسته: تغذیه سالم
- بازدید: 687
جام جم آنلاين: گلابي ميوهاي تابستاني است كه سرشار از ويتامينهاي گوناگون بويژه ويتامين C،E،A و املاح معدني نظير: كلسيم، آهن، بور، منيزيم و روي است. فسفر موجود در گلابي تعادل عصبي را حفظ ميكند و موجب تسكين و فرونشاندن حالات عصبانيت شديد ميشود.
اين ميوه به جذب كلسيم كمك ميكند بنابراين پوكي استخوان را بويژه در زنان در دوران يائسگي كاهش ميدهد و براي غدد داخلي بدن بسيار مفيد است.
گلابي آرامبخش، مسكن، تببر، مقوي و برطرفكننده تشنگي است، مصرف آن در زمان سحر به روزهداران پيشنهاد ميشود.
تانن و پتاسيم موجود در گلابي، اسيد اوريك را در بدن حل ميكند، از اين رو مصرف آن براي افراد مبتلا به نقرس و آرتروز مفيد است.اين ميوه در رفع سوزش مجاري ادرار ناشي از عفونت و دفع سموم و سنگ مثانه مفيد است.
قند موجود در آن (سوربيتول و فروكتوز) از خاصيت مسهلكنندگي برخوردار است و براي افراد ديابتي توصيه ميشود.
فيبرهاي نامحلول موجود در گلابي سبب كاهش كلسترول و نمك در بدن ميشوند. همچنين اين ميوه به تصفيه خون و تعديل فشار آن كمك ميكند. گلابي به آساني هضم و جذب ميشود و دانههاي بسيار ريز آن (بويژه نزديك هسته) در دستگاه گوارش هضم نميشود از اين رو، با عبور از دستگاه گوارش، معده و روده را پاك ميكند و همه مواد زايد باقي مانده را دفع ميكند.
گلابي براي درمان بيماريهاي سينه بسيار عالي است و اگر كمي گس باشد براي سينه بهتر است.
پوست گلابي به سبب قرار داشتن در معرض پرتو و نور خورشيد ويتامين بيشتري دارد و بيشترين فيبر گلابي در پوست آن است.
گلابي ترشح بزاق را افزايش ميدهد درنتيجه هضم غذا را آسان ميكند؛ لذا پوره آن را براي سالمندان توصيه مينماييم.
گلابي چون ميوهاي آبدار است براي زيبايي پوست بسيار مفيد است و در تقويت حافظه و تمركز حواس موثر است.
گلابي يكي از ميوههاي ضدعفونيكننده و ضد مسموميت است و اين خاصيت به سبب ادرارآور و ملين بودنش است. افرادي كه در ماه مبارك رمضان بيشتر دچار يبوست ميشوند، خوب است در زمان بين افطار تا سحر 1 تا 2 عدد گلابي بخورند و بلافاصله 1 ليوان آب ولرم بنوشند تا خاصيت ملين آن قويتر شود.
نظرات (0)