رفع ترک چینی با شیر

شیر ترک خوردگی فنجان های چینی را از بین می برد . بهترین و آسانترین راه را برای بر طرف ساختن آثار ترکیدگی در فنجان های چینی آنست که فنجان را درون شیر قرار داده و به آرامی مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه ، بسته به میزان ترک خوردگی بجوشانید. اگر ترک فنجان زیاد نباشد ، پروتئین موجود در شیر ، کاملا درز آن را خواهد پوشاند و چینی شما جوش خواهد خورد

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش یوگا - درمان با طب فشاری

insert_link

local_library نان شیر مال ترکی

insert_link

local_library کیک فنجانی با پنیر

insert_link

local_library شیرینی بیسکویت با توفی