کوکوی لوبیا سبز

کوکوی لوبیا سبز

مواد لازم برای چهار نفر

لوبیا سبز 400 گرم
تخم مرغ بزرگ 4 عدد
پیاز بزرگ 2 عدد
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
آرد گندم یک قاشق
زعفران نصف قاشق چایخوری
روغن، نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه

لوبیا سبز را شسته و به قطعات یک سانتی خرد کنید. لوبیا و مقداری نمک را در ظرفی ریخته و به آن 2 تا 3 لیوان آب جوش اضافه کنید. آنرا بمدت 10 تا 15 دقیقه روی شعله متوسط حرارت دهید و سپس آب آنرا خالی کنید.

پیازها را پوست کنده، رنده کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. زعفران را در یک سوم فنجان آب داغ حل کنید. تخم مرغ ها را شکسته و خوب بزنید و سپس جوش شیرین، فلفل، نمک، زعفران، آرد، پیاز و لوبیا سبز را در آن ریخته و به هم زنید.

در ماهی تابه نسوز روغن داغ کنید و مایه کوکو را در آن بریزید و با پشت قاشق آنرا صاف کنید و در ماهی تابه را روی آن قرار دهید. شعله را کم کنید و به مدت 10 دقیقه آنرا سرخ کنید تا یک طرف آن خوب آماده شود. سپس آنرا به 4 قسمت تقسیم کرده، برگردانید و اجازه دهید طرف دیگرش نیز 10 دقیقه سرخ شود.

کوکو بادنجان

کوکو بادنجانکوکو بادنجان

مواد لازم برای چهار نفر

بادنجان کوچک 4 عدد
تخم مرغ 4 عدد
پیاز متوسط 4 عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
نمک، فلفل و روغن به اندازه نیاز

طرز تهیه

پیازها را پوست کنده و رنده کنید. سپس در روغن سرخ کرده تا رنگ آن طلایی شود. بادنجان ها را نیز به همین ترتیب پوست کرده و همراه پیاز سرخ کنید، به طوری که دو طرف آن خوب سرخ شده باشد. زعفران را در یک فنجان آب حل کنید و با نمک و فلفل به بادنجانها و پیاز اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و پس از مدتی حرارت، صبر کنید تا سرد شود.

به تخم مرغ ها نمک و فلفل بزنید و خوب مخلوط کرده و آنرا به مایه کوکو بادنجان اضافه کرده و خوب به هم بزنید. در ماهی تابه روغن بریزید و آنرا خوب داغ کنید و مایه کوکو را در آن بریزید و با پشت قاشق آنرا صاف و یکدست کنید. سپس روی درجه متوسط 5 تا 10 دقیقه حرارت دهید. سپس آنرا به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و برگردانید تا بمدت 5 تا 10 دقیقه طرف دیگر کوکو بادنجان هم سرخ شود.

کوکو مرغ

کوکو مرغ

مواد لازم برای چهار نفر

گوشت مرغ 600 گرم
تخم مرغ بزرگ 4 عدد
پیاز متوسط 4 عدد
آبلیموی تازه نصف قاشق غذاخوری
زعفران نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین (baking soda) یک قاشق چایخوری
روغن، نمک و فلفل سیاه به اندازه دلخواه

طرز تهیه

پیاز را پوست کرده، رنده کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. گوشت مرغ را شسته، خرد کنید و در روغن تفت دهید. نمک، فلفل و یک لیوان آب داغ به آن افزوده و به مدت 20 دقیقه روی شعله متوسط قرار دهید تا قسمت عمده آب آن تبخیر شود. وقتی مرغ ها سرد شد، استخوانهای آنرا جدا کنید و گوشت به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.

زعفران را در 2 یا 3 قاشق غذاخوری آب داغ حل کنید ولی جوش شیرین را در آب سرد حل کنید. نمک و فلفل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب به هم بزنید. زعفران، جوش شیرین، آبلیمو، مرغ (و آب آن) و پیاز را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

در ماهی تابه روغن بریزید و آنرا داغ کنید. مایه غذا را در آن ریخته و سطح آنرا صاف کنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه حرارت ببیند. سپس آنرا به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و آنرا برگردانید تا طرف دیگر هم کاملا سرخ شود.