آش شله قلمکار

تهیه و پختن آش شله قلمکار این آش زیبا و خوشمزه

آشپزی آش شله قلمکار و مواد لازم آش

 

مواد لازم : (برای 4 نفر)

سبزیجات: 500 گرم (شامل جعفری، شوید، گشنیز، اسفناج و پیازچه)

برنچ: 100 گرم 
نخود: 100 گرم 
لوبیا: 100 گرم 
عدس: 100 گرم 
گوشت گاو یا گوسفند: 500 گرم 
پیاز بزرگ: 3 عدد 
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری 
روعن، نمک و فلفل به اندازه دلخواه 

 


طرز تهیه: آش شله قلمکار

ه کنید.
نخود، لوبیا و عدس را 4 تا 5 ساعت در آب بخیسانید. پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. گوشت را نیز خرد کنید و همراه با پیاز تا زمانی که رنگش تغییر کند. لپه، لوبیا، عدس، زردچوبه، نمک، فلفل و آب داغ را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و آن را 1 ساعت روی شعله بگذارید. برنج را بشوئید و آن را به آش اضافه کرده و به مدت 20 تا 30 دقیقه دیگر حرارت دهید. سبزیجات را شسته و خرد کنید. آنها را نیز در آش ریخته و 10 تا 15 دقیقه دیگر حرارت دهید. چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید و در صورت ضرورت در حین کار آب اضاف

آش گندم

آش گندم


مواد لازم : (برای 4 نفر)

گندم: 100 گرم
اسفناج: 700 گرم
آرد نخودچی: 50 گرم
لوبیا چشم بلبلی: 50 گرم
عدس: 50 گرم
لپه: 3 قاشق
پیاز بزرگ: 2 عدد
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
آرد، روعن، نمک و فلفل

طرز تهیه: 

لپه، عدس، لوبیا و گندم را 4 تا 5 ساعت در آب بخیسانید. پیازها را پوست کنده و ریز کنید و آنگاه در روغن سرخ کنید تا رنگش طائی شود. سپس آب داغ، لپه، نخود، لوبیا، عدس، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی شعله ملایم یک ساعت حرارت دهید. در این مدت آن را هم بزنید.
اسفناج و سبزی ها را شسته و خوب خرد کنید و آنرا به آش اضافه کنید. 10 تا 15 دقیقه دیگر آنرا حرارت دهید. 
سپس یک قاشق آرد را چند دقیقه در روغن سرخ کنید و آن را به آش اضافه کنید و باز هم چند دقیقه ای حرارت دهید و در این مدت مرتباً آن را هم بزنید.

آش آلو

مواد لازم : (برای 4 نفر)

برنج: 100 گرم
سبزیجات: 500 گرم (شامل جعفری، گشنیز، نعناع و پیازچه)
گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند: 250 گرم
آلوی بدون هسته: 300 گرم
پیاز بزرگ: 4 عدد
روعن، نمک و فلفل به اندازه دلخواه

طرز تهیه: 

آلوی بدون هسته را 2 ساعت در آب گرم قرار دهید. دو پیاز را پوست کنده، ریز کنید و در روغن سرخ کنید تا رنگش طلائی شود. گوشت چرخ کرده را به صورت گلوله های 2 سانتی درآورید و همراه با پیاز سرخ کنید تا رنگ گوشت هم تغییر کنید. سپس 3 یا 4 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا خوب پخته شود.
سبزیها را خوب خرد کنید و برنج را با آب گرم بشوئید. نمک، فلفل، سبزیها و آلو و برنج را به گوشت و پیاز اضافه کنید. دقت کنید آبی را که آلوها در آن مانده بود را نیز به غذا اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید و 20 دقیقه دیگر روی اجاق قرار دهید.