كیفیت ماست با افزودن پودر پنیر افزوده می شود

 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
افزودن پودر آب پنیر به شیر علاوه بر غنی شدن ماست تولیدی ، باعث بهبود كیفیت ماست می‌شود . به گزارش واحد مركزی خبر ، نتایج بررسی های جمعی از پژوهشگران مؤسسه تحقیقات تغذیه و صنایع قضایی كشور حاكی از این است كه افزودن پودر آب پنیر باعث بهبود عطر و طعم ماست می‌شود . همچنین با افزایش دما و زمان فرآیند ، می‌توان آب اندازی ماست را كاهش داد .
 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library آموزش یوگا - درمان با طب فشاری

insert_link

local_library هیپتونیزم چیست و چگونه رخ می دهد!؟

insert_link

local_library قانون کارما (از هر دست بدهی از همان دست

insert_link

local_library انرژی چیست و چرا بر روی مراکز انرژی ما(چ