clear
library_books
event

کاپ کیک خامه ای

برچسب ها style

description توضیحات

 

 
 كاپ كيك خامه اي

مواد لازم براي كيك:
كره=90 گرم
وانيل=1 قاشق چايخوري
شكر=2/1 ليوان
تخم مرغ=2 عدد
آرد=1 ليوان
بيكينگ پودر=2 قاشق مرباخوري
شير=2 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي كرم شكلات:
كره=10 گرم
شير=3/1 ليوان
پودر شكر=2 ليوان
پودر كاكائو=4/1 ليوان
مواد لازم براي تزئين:
پودر نارگيل=1 ليوان
مرباي توت فرنگي=4/1 ليوان
خامه زده شده=2/1 ليوان
طرز تهيه:
1. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد.
2. در ظرفي تخم مرغ و كره و وانيل را با همزن برقي بزنيد.
3. سپس شير را به آن اضافه كرده هم بزنيد و آرد+بيكينگ پودر را كم كم به مواد اضافه كرده با درجه زياد بزنيد.
4. قالبهاي كاپ كيك را آماده كرده،با قاشق از مواد برداشته و تا نصف قالب را از مواد پر كنيد.


 


 


 

5. ظرف را به مدت 25 الي 30 دقيقه در فر گذاشته تا كاپ كيك ها بپزند و روي آنها طلايي رنگ شود.

6. سپس كيك ها از فر خارج كرده به مدت 10 دقيقه كنار بگذاريد تا خنك شوند.


 


 


 

7. براي تهيه كرم ابتدا كره را به طريق بن ماري ذوب كرده سپس شير و پودر شكر به آن اضافه كرده  روي حرارت ملايم هم بزنيد تا وقتي مواد كمي غليظ شود.


 


 


 

8. كاپ كيك ها را از قالب جدا كرده در  كرم شكلات زده سپس آنها را روي يك توري بچينيد تا كرم ها ي اضافي آن ريخته شود.


 


 


 

9. كيك ها را در پودر نارگيل بغلتانيد.


 


 


 

10. سر كيك ها را طبق شكل با يك كارد برداشته ابتدا با كمي مربا و سپس با كمي خامه زده شده پر كنيد سپس سر كيك ها را بگذاريد.

 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

insert_link

local_library کیک شکلاتی ترد

insert_link

local_library کیک صبحانه موزی

insert_link

local_library کیک کره ای

insert_link

local_library کیک پرتقالی (اسپانیولی)