آش رشته

مواد لازم : (برای 4 نفر)

رشته: 400 گرم
سبزیجات: 1 کیلو (جعفری، شوید، اسفناج، پیازچه و گشنیز از هر کدام به اندازه یکسان)
گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند: 200 گرم
لوبیای چشم بلبلی: 150 گرم
نعناع خشک: 4 قاشق
پیاز متوسط: 4 عدد
کشک: 2 لیوان
آرد: 2 قاشق
روعن، نمک و فلفل به اندازه دلخواه

طرز تهیه: 

لوبیا، عدس و لوبیا چشم بلبلی را به مدت 2 ساعت در آب گرم بخیسانید. پیازها را خرد کنید و آن را در روغن سرخ کنید تا رنگش طائی شود. نیمی از پیازهای سرخ شده را برای بعد کنار بگذارید.
حبوبات، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید و به همراه 2 تا 3 لیوان آب داغ به مدت 30 دقیقه حرارت دهید. در صورت ضرورت در هنگام پختن آب را اضافه کنید. 
سبزیجات را شسته و خرد کنید و پس از آنکه آنها را داخل آش ریختید، 10 تا 15 دقیقه دیگر حرارت دهید. آرد را در یک لیوان آب سرد حل کنید و به آش اضافه کرده و خوب بهم زنید. در این موقع رشته ها را نیز داخل آش ریخته و روی شعله کم بین 10 تا 15 دقیقه حرارت دهید.
رشته ها باید دست نخورده و خرد نشده باشند. ظرف غذا را از روی اجاق بردارید و کشک را به طور مساوی روی همه جای آن بریزید. پیاز داغ باقیمانده را روی آش بریزید. نعناع خشک را در روغن سرخ کنید و آن را روی آش بریزید و نوش جان فرمائید.

ماست و خیار

ماست و خیار

مواد لازم (برای چهار نفر)

نصف خیار (رنده شده)

یک پیاز کوچک (رنده شده)

دو قاشق نعناع خشک

نمک

فلفل سیاه

اول ماست را خوب بهم زده تا کاملاً رقیق شود. نعناع، خیار و پیاز رنده شده، نمک و فلفل را به ماست اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن ظرف ماست و خیار را در یخچال بمدت دو ساعت گذاشته و بعداً نوش جان کنید.

نان و پنیر و سبزی

نان و پنیر و سبزی

مواد لازم (برای چهار نفر)

نان به اندازه ی لازم

پنیر: 400 گرم

سبزیجات: 500 گرم (شامل جعفری، گشنیز و پیازچه)

طرز تهیه:

پنیر را پیش از مصرف بمدت 10 الی 15 دقیقه در آب بخوابانید و به هنگام مصرف آب آن را خالی کنید. نان را می توانید در فر قرار دهید تا مزه و طعم اصلی خود را بازیابد. دقت کنید که بیش از حد در فر نماند زیرا خشک می شود. سبزیها را با آب سرد بشویید. پیازچه ها را به اندازه های 5 سانتی خرد کرده و جعفری و گشنیز را نیز خرد کنید و با نان و پنیر میل فرمایید.