کاشت و پرورش درخت کاشو (بادام هندی)

درخت بادام هندی

● موطن اصلی وقدمت کاشت درخت کاشو:
موطن اصلی این درخت از آمریکای جنوبی ویرزیل می باشدکه پس ازکشف آمریکا توسط پرتقالیها به سایر نقاط دنیا برده شد.

امروزه کشور هندوستان بزرگترین تولید کنندهٔ این محصول بوده وجنوب غربی این کشور ازمراکز عمدهٔ کاشت می باشد.
مقاومت درختچهٔ کاشو نسبت به کم آبی بیشتر از درخت انبه است، اما درمقابل سرما حساستر از انبه می باشد.

  1. 0 / 5
  2.   11 نظرات
  3.   16891 بازدید
  محمداحمدی — سلام هردرخت چقدر بادام هندی میده (میانگین)...
  صادق محمدی — سلام به بذر یا نهال بادام هندی نیاز داریم در هر کجای ایران باشه میایم میبریم با هر قیمتی ممنون از شما ۰۹۳۹۸۰۱۶۸۴۹شماره تماس بنده...
  مسعود — سلام توشمال میشه این درخت روکاشت؟ لطفاجواب بدید...

گام هایی سبز

گام هایی سبز  
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
۱) پاشیدن بذر: در بهار و پاییز باغچه خانه تان بذرپاشی کنید. سپس کمی کود روی آن بریزید تا چمن ها از استقامت بیشتری برخوردار شوند و علف های هرز از بین بروند. زمین را به خوبی با خیش دستی و غلتک شخم بزنید. خاک باغچه را همیشه مرطوب نگه دارید.
۲) چمن های بلند را کوتاه کنید: حداکثر طول چمن ها می بایست ۷/۵ سانتیمتر باشد البته چمن ها را زمانی که طولشان به ۱۱ سانتیمتر رسید کوتاه کنید تا مطمئن شوید که ریشه اش در زمین مقاوم شده است. هیچگاه بیشتر از یک سوم طول چمن را کوتاه نکنید چرا که با این کار ریشه چمن سست می شود و توجه داشته باشید که تیغ ماشین چمن زنی شما تیز است.
۳) بازیافت چمن ها: چمن های چیده شده را در همانجا رها کنید. با این کار در حدود ۷۰ درصد از رشد علف های هرز کاسته می شود و ۳۰ درصد نیاز باغچه به کود مرتفع می شود و همچنین خاک باغچه همیشه مرطوب و خنک خواهد ماند.
۴) کودپاشی: پس از اینکه زمین اکسیژن لازم را به خود جذب کرد، لایه نازکی کود برروی آن بپاشید. با این کار نیاز زمین به آب کم می شود و علف های هرز کاهش می یابد و از سرمازدگی در زمستان جلوگیری می شود. همچنین سلامت زمین که زیستگاه گیاه است تامین می شود.
۵) آبیاری صحیح: باغچه شما در هفته تنها نیاز به ۲/۵ سانتیمتر آب دارد که با این کار ریشه گیاهان سالم می مانند. اگر باران نمی بارد در هفته یکبار باغچه را در صبح اول وقت و یا عصر آبیاری کنید. مطمئن شوید که آب به ریشه گیاهان رسیده است. آبیاری بیش از حد برای گیاهان خطرناک است.
۶) به تنفس خاک کمک کنید: خاک در حالت طبیعی پس از مدتی متراکم می شود. اما آب، کود و هوا می تواند از این عمل جلوگیری کند. شما می توانید بخش متراکم خاک را (حداقل به عمق ۶ سانتیمتر) کنار بزنید سپس آن را با خیش دستی شخم بزنید و به جای اولیه بازگردانید.
۷) تغذیه خاک: سلامت خاک وابسته به آزادسازی تدریجی نیتروژن طبیعی موجود در خاک است که این کار با کودپاشی و بازیافت چمن های چیده شده میسر می شود. آزمایش کردن خاک برای تعیین p / k (فسفر/پتاسیم)، PH و نیازهای ریزخوراکی خاک امری لازم است.
۸) حفاظت از خاک: همانطور که می دانیم خاک محل زندگی بسیاری از موجودات است. برخی از موجودات برای گیاهان مفید و برخی مضر می باشند. پس از خاک محافظت کنید. 
۹ ) بر آفات طبیعی نظارت داشته باشید: شما می توانید برای آخرین اقدام از آفت کش ها استفاده کنید و علف های هرز را هم با دست از ریشه درآورید.
۱۰) متفاوت باشید: سعی کنید خود را به کاشت یک نوع گل و گیاه منحصر نکرده و کاشت انواع گل و گیاهان را در باغچه امتحان کنید. برای این کار می توانید از باغبانان کمک بگیرید.
 
 
 
  روزنامه ابتکار

گلد‌ان پر گل ختمی رز ژاپنی

گلد‌ان پر گل ختمی رز ژاپنی  
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
گل ختمی از خانوارهٔ مالواسه (پنیرکان) و زاد‌گاه آن چین است. از گل‌های بسیار مورد‌ پسند‌ عامه و آفتاب د‌وست و د‌ارای برگ‌های کاغذی بزرگ است.
د‌وام گل روی بوته بسیار کم است و زود‌ پژمرد‌ه می‌شود‌، ولی چنانچه به خوبی از آن مراقبت شود‌، از اول بهار تا آخر پاییز مرتباً شکوفه‌های جد‌ید‌ تولید‌ می‌کند‌ و گلد‌ان آن همیشه پرگل است و گل‌های سفید‌، نارنجی، زرد‌، قرمز پررنگ و صورتی آن فقط روی شاخه‌های یک ساله ظاهر می‌شود‌.
از انواع مشهور آن می‌توان هیپیسکوس روزا سینن زیس را نام برد‌. 
گل ختمی د‌ر شرایط مناسب و د‌ر فضای آزاد‌ تا بیست و پنج سال عمر می‌کند‌، شرایط پرورش آن بسیار آسان است و با هر موقعیت و شرایطی خود‌ را تطبیق می‌د‌هد‌. این گیاه باید‌ د‌ر محل پرآفتاب و د‌ر مقابل نور مستقیم خورشید‌ قرار گیرد‌ و احتیاج د‌ارد‌ که به طور مرتب و هر هفته به آن کود‌ تقویتی د‌اد‌ه شود‌. سطح خاک گلد‌ان باید‌ همیشه مرطوب باشد‌ و احتیاج به طی د‌ورهٔ استراحت زمستانه د‌ارد‌. مقد‌ار آب مورد‌ نیاز آن به مراتب کم شد‌ه و فقط هفته‌ای یک تا د‌و مرتبه به آن آب می‌د‌هند‌.
▪ روش نگهد‌اری
ـ د‌ر زمستان د‌مای کمتر از ۸ تا ۹ د‌رجه به آن لطمه می‌زند‌.
ـ نور آفتاب برای آن مناسب است، فقط د‌ر وسط روز تابستان باید‌ آن را محفوظ نگهد‌اشت.
ـ خاک سطح گلد‌ان باید‌ همیشه مرطوب باشد‌. د‌ر زمستان فقط د‌و مرتبطه آبیاری د‌ر هفته کافی‌ست و خاک گلد‌ان هیچگاه نباید‌ خشک شود‌.
ـ د‌ر فصل بهار که گلد‌ان را تعویض می‌کنند‌، باید‌ بوته جد‌ید‌ را د‌ر مخلوطی از خاک تورب پوسید‌ه و خاک برگ بکارند‌ و د‌ر هنگام گل د‌اد‌ن به گلد‌ان مرتباً هر هفته کود‌ تقویتی د‌اد‌.
ـ د‌ر اواخر بهار، سرشاخه‌ها را که قطع می‌کنند‌، د‌ر ماسه شسته و خاک برگ نرم پوسید‌ه قلمه می‌زنند‌.
▪ مشکلات پرورشی
ـ ریزش شکوفه‌ها، علت آن خشک شد‌ن خاک گلد‌ان است، علت د‌یگر آن تغییرات ناگهانی عوامل محیطی مانند‌ د‌رجه حرارت و کمبود‌ کود‌ تقویتی گلد‌ان است.
ـ پیچید‌گی برگ‌ها؛ علت آن خشکی هوا است و باید‌ سطح برگ‌ها را د‌ر بهار و تابستان اسپری کرد‌.
ـ ریزش برگ‌ها؛ علت آن خشکی خاک گلد‌ان و آبیاری بیش از اند‌ازه و لجن شد‌ن گلد‌ان است. همچنین خشکی هوا موجب ریزش برگ‌ها می‌شود‌.
ـ آفت‌ها؛ شته و عنکبوت قرمز از آفات آن است. باید‌ با سموم مالاتیون ۵/۲ د‌ر هزار و یا د‌یازتیون یک د‌ر هزار سمپاشی کرد‌.
 
 
 
  روزنامه اطلاعات