گیاهان میخک حافظه را تقویت می کند

گیاهان میخک حافظه را تقویت می کند  
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
میخک تقویت کننده مغز است و کسانی که حافظه ضعیف دارند باید از دم کرده میخک استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) – میخک با نام علمی Caryophillium aromaticus درختی است کوچک و مخروطی شکل که برگهای آن هیچ وقت زرد نمی شود و در تمام طول سال سبز است و ارتفاع آن تا ۱۰ متر می رسد. برگهای این درخت نوک تیز و بیضوی و دم برگ آن قرمز رنگ است که به درخت زیبایی مخصوصی می دهد.
درخت میخک بومی جزایر اندونزی و اقیانوسیه است و به علت زیبایی خاصی که دارد امروز در بیشتر نقاط دنیا بعنوان درخت زینتی پرورش داده می شود.
گل های میخک کوچک است و غنچه های درخت آن پس از باز شدن یعنی قبل از اینکه رنگ خاکستری و ارغوانی آن تبدیل به قرمز شود باید چیده و خشک کرد و خشک شده آن از ده هزار سال پیش بعنوان ادویه بکار می رفت.
برای رفع درد دندان و گوش می توان یک قطره از اسانس میخک و یا روغن آن را روی دندان بمالید و یا در گوش بچکانید.
میخک در رفع تنگی نفس، درمان ضعف اعصاب، رفع سردرد و جلوگیری از سرطان مفید است.
این گیاه کبد و کلیه را تقویت کرده، سکسکه را برطرف می کند و برای ترمیم قرنیه چشم و برطرف کردن لکه در چشم، می توان چند قطره از محلول آبی میخک را در چشم چکاند.
میخک اشتهاآور، تب بر و کرم کش است و در گردش خون و قلب بسیار مفید است همچنین استفاده از آن گرفتگی عضله را از بین می برد.
 
 
 
  آموزشگاه کشاورزی سبز ایران

کلم از کجا آمده است؟

 
 
 
  کلم از کجا آمده است؟  
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
کلم یک گیاه بسیار قدیمی است. هزاران سال پیش، کلم، گیاه بی مصرفی بود که در ساحل دریا در نقاط مختلف اروپا خود به خود می روئید که دارای گل هائی زرد رنگ و برگ هائی حاشیه دار بود. ولی در حقیقت، این گیاه وحشی، مادر بیش از ۱۵۰ نوع گیاه زراعتی است که از آن به عمل آمده اند. معروف ترین نوع کلم ها عبارتند از کلم معمولی، کلم پیچ، کلم دکمه ای، گل کلم، بروکلی و کلم قمری.
در کلم معمولی، یک غنچه مرکزی وجود دارد که برگها دور این غنچه و نزدیک به هم رشد کرده و چین می خورند و بدین ترتیب یک کله تو پر و بزرگ به وجود می آوردند. کلم قرمز و کلم سفید برگ های منظمی دارند، کلم سفید تازه یا به صورت خام در سالاد به مصرف می رسد یا به عنوان سبزی در آشپزی به کار می رود.
کلم پیچ، به کلم وحشی شباهت دارد برای این که برگ هایش خیلی بی قواره و جدا از هم رشد می کنند. کلم دلمه ای ترکیبی از کلم معمولی و کلم پیچ است. بدین ترتیب که بر جستگی های کوچک کلم شکل، در روی یک ساقه قرار دارند و در انتهای ساقه یک دسته برگ به شکل شکفته و پر، قرار گرفته است.
گلم کلم، گل های غنچه ای ظریف و خوشمزه ای دارد ولی برگ های این نوع کلم زیاد نیست. این غنچه ها رشد می کنند تا به صورت یک توده تو پر در می ایند که چند برگ جدا از هم در اطراف آن قرار دارد. ایتالیائی ها یک نوع از گلم کلم را پرورش داده اند که «بروکلی» نام دارد.
کلم قمری، که عبارت از یک ساقه به اصطلاح متورم شده توپی شکل است مربوط به آن قسمتی از ساقه است که از زمین خاج شده، این قسمت را موقعی که تازه و ترد است، می خوردند.
 
 
 
  کلوب

گیاهان آکواریومی

گیاهان آکواریومی  
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
گیاهان آبزی مجموعه متنوعی است که در اصل از مناطق گرمسیر و آبهای گرم و شیرین به کشورهای اروپایی ،امریکا، ژاپن، و برخی کشورهای دیگر انتقال داده شده است و به طوره صنعتی تکثیر می شود ، و برای استفاده در آکواریوم های زینتی در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد.
کاشت این گیاهان در آکواریوم های بدون ماهی نوعی گلدان ابزی به شمار می رود که طراوت و جلوه خاص خود را دارد ، و در آکواریوم های دارای ماهی علاوه بر زیبائی چشمگیری که دارند همچنین نوع تعادل زیست محیطی برای ماهیان ایجاد می نمایند ، از جمله اینکه فضولات ماهیان را به عنوان کود مورد استفاده قرار داده و درمقابل اکسیژن داخل آب را تنظیم می نماید . و اگر تعادل تعداد و نوع ماهی با مقدار گیاه و حجم آکواریوم به درستی رعایت شود ، آنگاه خدمات لازم جهت ماهیان اعم از تغذیه ، بهداشت ، تصفیه آب و ... به صورت چشمگیری کاهش می یابد .
▪ مواردی که آگاهی به آن ضروری است عبارتند از :
۱) نحوه کاشت : به دو صورت می توان گیاهان آبزی را در آکواریوم کاشت الف : می توانید به جای آنکه تمامی کف آکواریوم را بستر دهید ، ضروفی مانند طشت ، یا گلدان ، به اندازه های دلخواه آماده کنید و بستر مربوط به کشت گیاه را در آن طشت ها و گلدان ها آماده کنید سپس آن را در آکواریوم قرار داده و انتهای ساقه گیاهان را با کمک انگشت در شن یا همان بستر مربوطه فرو کنید .
۲) نوع بستر : برا ی تهیه بستر لازم نیست راه دوری بروید کافی است به مقدار کافی شن معمولی که برای مصارف ساختمانی به کار می رود در اختیار داشته باشد ( فقط دقت کنید شن ها آلوده به مواد خارجی نباشد ) . همچنین لازم نیست که تمامی شن ا مورد نظر را شستشو دهید زیرا املاح موجود در آن برای ریشه گرفتن گیاهان لازم است ، اما پس از کف آکواریوم را به قطر سه سانتیمتر از شن ناشسته بستر دادید مجددا با یک لایه دیگر (حدود سه سانتیمتر) از شن کاملا شسته شده ولای گرفته روی بستر قبلی را پوشش دهید تا گل ولای موجود در شن ، آب آکواریوم را گل آلود نکند .
۳) شرایط نگهداری : گیاهان آبزی به همان آب و دمایی احتیاج دارند که ماهیان زینتی آکواریومی احتیاج دارند ، منظور ماهیان گرم آبی هستند که در آب شیرین زندگی می کنند . دمای ۲۲ درجه تا ۲۷ درجه و pH خنثی برای نگهداری مطلوب است ، همچنین نور طبیعی مناسب تر از نور مهتابی است ، به ویژه آنکه نور طبیعی چرخه منظم خواب و بیداری را برای گیاه و ماهی حفظ می کند و بدیهی است که گیاه زنده در شرایط طبیعی بهتر از هر کس و هرچیزمی تواند خودش را ترمیم کند .
۴) یکی از مهمترین عوامل پوسیدگی گیاهان در آکواریوم های خانگی استفده از دارو های گوناگون و به ویژه نمک در آب آکواریوم است که برای درمان یا نگهداری ماهی های بیمار به آب اضافه می کنند . لذا باید ضمن آنکه ماهی را از فروشگاه قابل اطمینان تهیه می کنید همچنین در صورتی که یکی از ماهی ها گرفتار یکی از بیماری خاصی شد آن را از محل آکواریوم به ظرف دیگری منتقل نمود و پس از درمان کامل و طی دوره قرنطینه مجددا به آکواریوم اصلی باز گردانید .
 
 
 
  کلوب